Ser fram emot hösten

Mina tankar och funderingar, Småbarnslivet

Är det nu jag börjar få lite panik och ångest över hur jag ska få ihop allting i höst? På något konstigt sätt känns det otroligt bra att snart börja jobba igen. Jag gillar mitt jobb och jag saknar det! Trots att det är supermysigt att vara hemma med W så har jag svårt för att sitta still, känns som att jag varit hemma tillräckligt! Kan ju tillägga att jag bara kommer att jobba 3 dagar i veckan så får på det sättet de bästa av två världar!

Känns som att jag har en ganska bra plan för hästarna. Idag kommer en tjej och rider som förhoppningsvis ska kunna hjälpa mig lite med Sorken och så småningom även med Skrållan. Jag kommer att hinna rida Sorken 3-4 dagar i veckan när jag börjar jobba så hade inte gjort något om han får jobba någon dag till. Om vi nu dessutom köper huset så försvinner endel häst-tid på helgen till renoverings-tid.

Till helgen blir det lite vinterförberedelser. Hösten går alltid mycket fortare än vad man tror, rätt vad det är så är det fruset och snö ute... I helgen ska vi sätta stolpar och rusta upp vinterhagarna. Finns även lite att fixa inne i stallet, våra hästar sover ute ganska länge på hösten. Förra året fick de komma in i slutet av november men allt beror givetvis på vädret.

Trots att det kan blir väldigt mycket att göra så ser jag fram emot hösten och vintern, jag gillar full fart och planering!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229