Samma tomma känsla är tillbaks

Ponnysarna , Mina tankar och funderingar

Dagens Sorken, ja han var inte helt sugen på att vara med på bild utan ville hellre krypa upp i knät på mamma... Blev ingen ridning idag, han helt enkelt inte. Har egnat dagen åt att packa, tvätta kläder, städa bilen och slutligen tvätta bilen så allting ska vara klart för imorgon ska vi åka på semester! Ska bli så skönt med lite miljöombyte. Helt sjukt vad mycket grejer man behöver ha med sig när man reser med barn...

Igår blev det ett kort pass med Sorken på banan. Mest skritt, lösgörande och fokus på att han skulle skritta på framåt. Han var duktig och brydde sig inte det minsta om att pappa var bredvid ridbanan och försökte laga slotterkrossen, de lät en del kan jag ju säga.

I fredags kväll blev det middag ute med mitt ❤ Promenad ner till stan, mycket god mat och till sist promenad hem igen med alldeles magiskt väder!

Nu kryper jag ner i soffan med en påse godis och försöker ladda om inför morgondagen. Mycket just nu så ska bli skönt att komma iväg och förhoppningsvis kan jag släppa allt annat och bara vara.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229