Renoveringen del ?

Husdrömmar
I lördags byttes äntligen fönstren i vårt sovrum, när de var bytta kunde vi gipsa och spackla färdigt så nu är det bara lite tapeter och golv som som ska in där innan vi kan flytta in. Skjutdörrarna till garderoberna är beställda men var 4-6 veckors leveranstid så tar en stund till innan de blir klara. Även vardagsrummet blev tapetserat i lördags och kom upp lite gips i hallen. I veckan ska vi försöka hinna plugga elementet i hallen, de sitter väldigt dumt till så de ska pluggas så vi kan riva masoniten som sitter på väggen och byta den mot gips utan att elementet är i vägen sen ska de dit ett nytt element som inte riktigt ska sitta på samma ställe som de gamla.


Den väggen behöver bli gipsad och klar i veckan för till helgen ska vi försöka lägga allt golv samt tapetsera klart och då måste elementet och väggen vara klart innan. På fredag har jag barnvakt så ska passa på att tömma och städa ut förrådet så de är klart. Där finns en hel del grejer som bara ska slängas...

Nästnästa helg ska vi flytta, då måste golvet vara inne, allt annat är egentligen ett plus. Sätta lister, byta dörrar, måla karmar och de väggarna som ska målas de kan vi göra när vi har flyttat. Känns inte så viktigt just nu men golv i alla rum är tvunget om w ska kunna krypa runt i huset!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229