Prioriteringar

Husdrömmar, Småbarnslivet

De finns så mycket grejer som man vill ha men egentligen inte behöver. Nu börjar vårnyheterna komma i butikerna både till hästarna, barnet och mig själv. En del av mig vill frossa i alla nya fina grejer, den andra delen tycker att jag har alldeles för mycke grejer som jag har. Hästarna har hur mycke grejer som helst, de behöver absolut inte en pryl till. Rensade ut ganska mycket i höstas när Dente blev såld men finns fortfarande en hel del grejer som jag misstänker aldrig kommer att användas. W behöver ingenting just nu och eftersom vi ska fira hans födelsedag både på lördag och söndag så misstänker jag att han kommer att få ännu mer både grejer och kläder då. Bäst att spara pengarna och lägga dem på huset istället.

D håller på med nya ritningen på tillbygget sen är det en handläggningstid på ca. 10 veckor innan vi får besked men det ska förhoppningsvis inte vara några problem eftersom vi inte ska ändra speciellt mycket på utsidan. Är sjukt taggad på att börja riva men det får vänta några veckor till. Tanken är att vi ska börja riva om ca. en månad, även om papperna inte är klara då så kan vi ju börja riva gips, isolering osv. eftersom det är på insidan. Skönt att kunna göra lite i taget för när väl papperna är klara vill vi ha ner allting så fort som möjligt så vi kan börja bygga upp det igen. Kommer att bli många vändor till tippen, blev många vändor när vi rev inne i huset och det var ju egentligen bara skivor, golv och säckar med tapeter och annat skräp. Nu kommer det bli MYCKET mer!

Sen vi köpte huset har jag tänkt lite annorlunda när det gäller grejer, innan köpte jag grejer jag ville ha både till mig själv och hästarna utan att tänka speciellt mycket på det. Nu handlar det mesta om att köpa grejer till huset och med grejer menar jag byggmaterial. I stort sätt alla pengar som inte går till räkningar går till huset, sen får ju givetvis w vad han behöver men lägger inte alls lika mycket pengar på mig själv och hästarna får ingenting om de inte är något som de verkligen behöver.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229