Prioritering

Mina tankar och funderingar, Småbarnslivet

Skulle verkligen behöva ett besök hos frisören och en ansiktsbehandling, det senare har jag tom. presentkort på men vet inte riktigt när jag ska hinna med det... Dessutom brukar det vara sjukt svårt att få en tid på kvällstid där. Är nästan ett år sedan jag var hos frisören, mitt hår klarar det ganska bra, inte så att det blir trassligt eller så men nu börjar det bli alldeles för långt och blir ju inte direkt någon frisyr utav det hela. De mest hänger rakt ner och är lågt.

Igår blev det en lång dag på jobbet men tog en paus efter 16 (mötet började 18, sen fanns det lite som skulle förberedas med) åkte upp till ett stort shoppingcenter som finns ganska nära jobbet och köpte lite grejer till w på H&M. Han växer ur sina kläder snabbt och nu hade han knappt några byxor som han kunde ha så köpte några par. Blev både mjukisbyxor och jeans. Kollade även på lite byxor till mig själv men de får vänta. Finns alldeles förmycke annat att lägga pengarna på.

Nu ska jag avklara sista dagen på jobbet för den här veckan, förutom ett möte imorgon kväll. Roligt att vara tillbaka och nu börjar jag även få lite att göra med. Har en hel del som ska hinnas med innan jag är klar för dagen!

Gillar

Kommentarer

Liv
Liv,
Vilken mysig bild! livsmode.devote.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229