Måndagen

Ponnysarna

I måndags åkte vi tidigt på morgonen från stallet och tre timmar senare lämnade vi Sally hos veterinären. Jag och Jessie åkte vidare mot Ullared för att fördriva tiden. Shopping brukar vara kul men just då kändes det bara som ett nödvändigt ont, gick bara och väntade på att veterinären skulle ringa.

Hittade inte så mycket grejer heller, har aldrig varit där och handlat för så lite. Köpte en vattenbalja till hästarna eftersom pojkarna så lägligt hade sönder sin bara någon dag tidigare. Blev några tröjor till w men var väldigt dåligt med barnkläder i hans storlek. Köpte lite grejer till hans blivande rum, en topp till mig, lite schampo och så lite snacks och dricka att ha på vägen hem. Ingen shoppinglycka direkt men desto bättre för plånboken!

Till slut ringde veterinären och berättade att operationen hade gått bra! De hittade inte riktigt vad de trodde men fanns rester från en gammal blödning i leden som plockades bort (det som såg ut som en broskbit på ultraljud) fanns en liten skada på brosket men den i sig ska inte påverka knäets funktion när de andra är borta. Nu står hon hemma i stallet på boxvila i 2 veckor sen ytterligare 2 veckor på box fast då ska hon skrittas för hand 2 gånger om dagen. I början ska hon vara helt stilla. Får se hur hon ta det här, hon har redan tröttnat på att vara inne...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229