Kvalitetstid

Småbarnslivet

Kvalitetstid och mycket shopping! I lördags packade jag in barnet, mamma och syster i bilen och åkte till Ullared. Träffar ju inte min syster så ofta då hon bor 3 timmar bort för tillfället så några timmar i bilen är ett bra sätt att hinna prata igenom vad som hänt den sista tiden. Egentligen är jag emot att ta med små barn till sånna ställen men hade ingen barnvakt så hade inte direkt något val om vi nu skulle åka. Måste säga att det gick superbra! W tyckte de var lika roligt som vi, han fick sitta i vagnen när det var mycket folk runt omkring och på de avdelningarna där de inte var så mycket folk fick han gå själv, han tycker verkligen om att titta på folk. Blev en riktigt mysig dag och som vanligt blev det nästan bara grejer till w. Jag köpte ett par byxor, en tröja och ett linne till mig själv och lite smågrejer till hemmet sen var resten till w. Han fick en helt ny "garderob" i storlek 98 ink. skalkläder och vinterjacka + thermobyxor. Nu klarar han sig ett tag 😂 Är riktigt nöjd med skalkläderna!

Nytt för denna gången är att vi inte ens var på hästavdelningen, brukar annars spendera en hel del pengar där men behövde faktiskt ingenting, absolut ingenting! Hästarna har allt man kan tänka sig och lite till!

Hade nya vagnen och den fick helt klart godkänt! Den tar inte alls lika stor plats i bilen som den andra vagnen och är mycket smidigare att köra i butiker!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229