I'm on my way

Husdrömmar, Ponnysarna , Småbarnslivet

Igår efter jobbet hämtade jag w och åkte till stallet. Först tömkörde jag Skrållan som kändes något bättre än dagen innan, kanske att de bara var en ren tillfällighet att hon kändes stel i tisdags. Idag får hon en promenad så blir det ett nytt pass på fredag. Efter det blev de en promenad med mamma på ca 1 timme sen hem, laga mat och allt annat man måste göra för att överleva...

W somnade när han brukar med väckte oss vid 23-tiden, jätteförkyld. Har väntat på det, inte så konstigt heller när han precis börjat på dagis. Han sover i vanliga fall alltid i sin egen säng men när han är sjuk och gnällig får han sova i vår. Enda sättet han ville sova på inatt var hängandes över mig på tvären, på mage. Han sov gott men jag har fått begränsat med sömn, känns lite extra nu när jag börjar så tidig. Tur att jag är ledig imorgon, då blir det sovmorgon!

Vi har äntligen fått hem w´s nya bilstol, eftersom D ska lämna på dagis och jag hämta så behöver vi varsin stol, innan har vi klarat oss bra med en. Vi köpte inte en likadan då vi tycker att den vi har nu är väldigt klumpig och w kommer att få svårt att få plats med benen när han växer. De är precis att han får plats med fötterna mot ryggstödet nu och då har vi ändå en V70 som är ganska rymlig. Nu ska vi ha den nya stolen i Volvon och hoppas att det blir mer plats. Den gamla får vara i D´s bil för där kan man ha den fram så då blir det mer plats. I Volvon är det omöjligt att ha en bilstol fram, man ser ingenting åt höger med en stor stol i vägen... Hoppas att den nya blir bättre!

Igår fick vi ett mindre bra besked, snickaren vi har anlitat tidigare har inte tid att resa stommen på tillbygget fören i höst så nu får vi hitta på en ny lösning. Alternativ 1: hitta en annan snickare som man kan lita på. Alternativ 2: bygga själva.

Vardag när den är som vanligast men ganska bra ändå

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229