Gammalt badrum blir förråd

Husdrömmar, Småbarnslivet

Första Februari, vart tog Januari vägen? Januari brukar vara en riktigt seg månad men denna gången tycket jag den flög förbi. Jag gillar Februari, när man kommit hit känns det som att våren snart är på väg. Det blir ljusare och ljusare och så småningom även varmare!

Igår fortsatte D att riva i gamla badrummet, rev bort den gamla våtrumsmattan och isoleringen i taket. Usch va äckligt de var där uppe! Yttertaket har tidigare läckt vilket de gamla ägarna har åtgärdat men de har inte gjort något åt skadan som vattnet orsakat. På vissa ställen låg isoleringen som en gegga mot plasten... Han tog även upp ett hål i väggen mellan badrummet och garaget eftersom det är där dörren ska vara sen. De ska alltså inte bli badrum igen utan de blir istället förråd. När han gjorde hålet i väggen insåg vi att väggen inte var isolerad överhuvudtaget. De var bara reglar och gipsskivor. Inte konstigt att det varit kallt i de badrummet och rummet som ligger bredvid... Bara att göra om och göra rätt, gäller att vara beredd på det värsta oavsett vad man ska göra i detta hus. Tids nog kommer allt att vara perfekt!

Konstaterar att det blir väldigt mycket som ska till tippen när man river och renoverar, detta konstaterade vi väl redan när vi började renovera huset men blev påmind om det nu igen. Igår fyllde D hela hästsläpen med grejer som ska till tippen på torsdag, tur att vi har nära dit!

Jag och W tog en promenad till ICA och handlade ägg och mjölk så vi kunde göra pannkakor, jag gillar pannkakor löjligt mycket, tycker att de är sjukt gott, kommer nog aldrig att tröttna på dem! Brukar göra dem med ganska mycket ägg i så det blir lite mer protein och inte bara mjöl och mjölk.

Bild på vårt blivande förråd, jag ser det inte direkt framför mig...

Elen är givetvis urkopplad och istället används bygglampa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229