Fröken grå

Ponnysarna

Lånade hem en sadel och testade på Skrållan och nej, den passade inte den heller. Tror inte det finns någon sadel som passar henne... Nästa vecka ska vi låna hem sadlar från en butik och se om vi hittar någon som passar där.

Blev ingenting gjort med Skrållan idag men Sorken fick ett pass i lina. Tycker att det är bra för honom att få jobba utan ryttare någon dag i veckan just för att han är så omusklad. Nyttigt för hästar som är i kondition med för den delen. Testade gouge  denna gången och fick precis den effekt som jag hoppats på. Han sänkte huvudet, höjde ryggen och travade på med långa steg, helt avslappnad i kroppen. Så skönt att se honom jobba istället för att springa runt halvt panikslagen. Ännu ett steg i rätt riktning = nöjd ryttare, fast än ryttare idag befann sig på marken. Han är så rolig att jobba med denna lilla ponnyn, utvecklas hela tiden och är väldigt sammarbetsvillig. Nu längtar jag bara på att fröken grå ska få en sadel så även hon kan få komma igång någon gång... Nästa vecka väntar massage för henne och Hugo, hoppas på bra resultat.

I helgen har vi skrapat och tvättat fönster och dörrar på stallet, igår hade jag lite tid över så började med att måla dörren på framsidan, blev lite skillnad!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229