Fina ponnyn

Ponnysarna

Dagens "skörd" inatt har han massakerat ytterligare ett par boots. Undrar lite hur han bär sig åt... Idag fick han på sig sina nya "fina" lila boots som jag köpte till honom igår. Har ytterligare ett par i reserv, om han har sönder dem med överväger jag att testa utan och se vad som händer då...

Visst är de nya snygga 😂

Idag har jag ridit Sorken med bett och skor för första gången, måste säga att det var stor skillnad! Ryttaren är ringrostig, hästen obalanserad och väldigt grön men jag kunde ändå känna vad som finns där, precis som jag trott hela tiden. Innan han kom till oss hade han aldrig tagit ett steg i form men de vi har tränat på utan bett har gett resultat och nu när jag kunde testa bett blir det mycket lättare både för honom och mig. Han börjar redan söka sig åt rätt håll. Var dessutom första gången jag red i nya sadlen. Har tidigare ridit i Hugos sadel men är inte så mycket stöd för skänkeln på den, de behövs inte på Hugo men på Sorken har man ingenting framför sig så jag behöver en sadel med lite stöd. Eftersom han är så omusklad och antagligen kommer att ändra sig mycket det närmaste året så blev det en billigare begagnad nu och sen ska han få en dyrare till våren.

Förutom Sorkens pass på banan så fick Skrållan och Hugo komma ut på skrittur i skogen. Skrållan lila pigg och glad som alltid!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229