Ett mål

Ett mål, jag är en person som analyserar och funderar väldigt mycket. Jag vill ha ett mål med allt, när någonting bara går på rutin eller finns utan mål blir jag otålig och vill göra något annat. Har funderat mycket på hästarna den sista tiden, vad jag vill, vad jag har för mål och vad de är som gör att jag inte tycker att de är roligt längre.

Egentligen har jag nog inte tyckt att de har varit speciellt kul sen Skrållan blev skadad och utdömd, Skrållan har alltid varit min favorit, en helt underbar ponny på alla sätt och vis, framförallt väldigt okomplicerad. Jag har jagat den känslan i andra hästar men inte hittat någonting som jag fastnat för, de största felet jag har gjort är nog att jag försökt hitta unghästar med samma trygghet, hon har varit trygg och okomplicerad sen dag 1 men oftast behöver en unghäst mycket tid för att komma dit, tid jag inte har...

Jag vill ha en häst  som är inriden och trygg i sig själv, jag vill kunna rida ut själv och kunna åka iväg och träna utan att vara beroende av att någon annan måste kunna följa med. Om några år, kanske några till så ska jag köpa en häst jag verkligen vill ha, jag ska lägga mycket tid på att hitta rätt häst.

Just nu har jag inte tid eller intresse för att ha en häst, har egentligen inte ens tid för Conrad, eller jag tar mig inte tid för att jag inte vill. Han behöver få lite tid om han ska bli en trevlig ponny i framtiden, därför funderar jag på att sälja honom om rätt hem dyker upp, men är nog ganska omöjligt att sälja en så ung ponny, får nog vänta tills han är minst 3 år tyvärr.

Jag som alltid älskat unghästar har tröttnat totalt, mest har de nog med tid att göra, att jag inte tycker att de är värt de...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229