Det här med julklappar...

Småbarnslivet

Äntligen ska vi få fira jul hemma, i vårt eget hus tillsammans med vår ganska stora familj. Egentligen hade vi velat göra de redan förra året men då kunde vi ju inte ens bo hemma så var inte riktigt aktuellt...

För barnens skulle vill vi vara hemma hos oss, annars hade de inte spelat något större roll, innan har vi alltid ätit lunch hos mina föräldrar och sen åkt till Daniels föräldrar på kvällen men barnen blir så trötta på kvällen så då är de bättre för dem om de får somna i egen säng när de är trötta.

Vi har även bestämt att vi inte ska köpa massajulklappar till varandra, jag förstår inte riktigt grejen. De som vill får köpa något till barnen, men de behövs absolut inte.

Läser ofta om folk som köper julklappar till barnen för flera tusen, våra barn får var sin rolig grej sen sätter vi in pengar på deras sparkonto. Vi vill att barnen ska lära sig att vara tacksamma för de saker de får och jag tror att om de får en massa julklappar så uppskattar de inte grejerna utan vill bara ha mer, mer, mer.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229