Den där fuxen...

Ponnysarna , Småbarnslivet

Lördagskvällen spenderades på restaurang men D & W. W var så trött att han sov hela tiden vi var iväg så blev en lugn och mysig kväll. Var på ett ställe som har den absolut bästa ceasarsalladen i stan, sjukt god! Avslutade med god efterätt med, kanske något konstigt kombination men gott!

När jag kom till stallet idag hade Sorken massakerat båda sina boots... Båda totalförstörda, tredje sen i fredags... Idag har jag varit och köpt två nya par, får se hur länge de räcker.

Testade att ha bett på Sorken idag, blev longering med lätt inspänning och han tog det bra. Han var helt tillfreds med bettet, inte alls som han var när vi tittade på honom. Han har aldrig tidigare haft inspänningar men tog det med ro och förstod ganska snabbt vad han skulle göra. Imorgon ska jag rida honom igen och tycker det ska bli riktigt spännande att få känna på honom med bett i munnen nu när han inte har ont längre.

Gillar

Kommentarer

Linda - Rosa Chica
Linda - Rosa Chica,
I bloggen tipsar jag just nu om en Chanel look alike väska för 215 kr - Originalet kostar ca 40.000 kr så är ett riktigt bra Lyx vs Budget tips! 😃 och även om mina REAfavoriter där det är HALVA reapriset! 😃www.rosachica.se/category/shoppingtips
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229