De där pusslet

Småbarnslivet

De där med att få ihop vardagen, vi försöker så gott vi kan och vi lyckas. Ibland tack vare vänner och familj, ibland tack vare oss själva. Det är inte helt lätt att få ihop allt med hämtning och lämning på dagis, de största problemet är bilstolar, jag tycket att jag var förutseende när jag köpte en till. Vi har alltså två men helt plötsligt känns det som att vi hade behövt typ 10. De är ett himla flyttande fram och tillbaka mellan bilarna. Idag ska mamma hämta w igen så hon måste ha en bil men bilstol i, hon får alltså hämta vår bil hos oss och sen hämta w. Sen får jag åka hem, byta till hennes bil och sen åka och hämta w. Blir en del fram och tillbaka men de löser sig nog tillslut. Är otroligt glad för att vi bor där vi bor, hade varit jobbigt om man skulle behöva köra omvägar hela tiden!

Igår försökte jag städa och få undan disken, jag plockade leksaker och w kastade ut dem lika fort så dammsugaren kom aldrig längre än till tvättstugan. Där är golvet iaf. dammsuget men vad hjälper det när allt annat ser ut som kaos. W hade knappt några rena kläder kvar, de kom jag på lite väl sent igår kväll så startade tvättmaskinen innan jag somnade och hängde upp tvätten när jag vaknade. Vad ska man annars göra innan jobbet? Dessutom lyckades jag få med mig W´s vagn till jobbet så fick vända när jag var nästan framme och åka hem med den. Skam den som ger sig, något sen till jobbet men de tar jag igen i em. Nu är det snart frukost, äntligen(!) minns knappt när jag åt sist.

Idag är flera iväg på möte på jobbet vilket gör att jag får betydligt mer gjort, skönt med tanke på att jag ska på kurs halva nästa vecka så då blir det inte mycke gjort...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229