Dags att börja träna?

Mina tankar och funderingar

Julen är avklarad och en riktigt storm är påväg hit. Regnet slår mot fönstren och träden håller på att ge vika. Usch för regn och blåst! Blir en lugn kväll framför tv:n för min del, D är i stan och kollar på hockey så jag hoppas verkligen att han kommer hem som planerat, man vet aldrig vad stormen ställer till med...

Idag har vi försökt shoppa lite på rean men fanns inte alls så mycket som vi trodde. w fick några tröjor och jag köpte mig ett par nya träningsskor, något jag verkligen behövde då mina är sönder under så jag blir blöt om fötterna så fort det är lite fuktigt i gräset.

Igår tog jag tag i något jag tänkt göra länge, jag tog äntligen ett träningspass på cykeln.  Var längesen sist och blev riktigt jobbigt innan jag kommit halvvägs men gick bra och hade till och med lite energi kvar att kämpa på lite extra de sista kilometerna. Började lite försiktigt med 9km, känner mig sjukt otränad och målet är att cykla de dubbla om en månad. Hoppas bara att vädret håller sig på min sida så jag kan fortsätta träna. Blir det minusgrader får jag väl springa istället, föredrar dock att cykla.

Så länge jag inte har en häst att träna med så får det bli cykel istället, konstigt nog är jag nästan lika glad för det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229