Arg, irriterad och besviken

Småbarnslivet

Att man alltid ska behöva kämpa för att komma någonstans i vården. Enda sedan  lillan var några dagar gammal har jag misstänkt mjölkprotein-allergi även på henne. Har pratat med BVC om detta flera gånger men nej, de har hittat på tusen andra anledningarna. Hon kräks inte mer än lite överskott någon enstaka gång om dagen så Nej, de kan inte vara allergi. Måndagnatt var hemsk, vet inte hur många gånger jag bytte blöja på henne och hon låg och skruvade sig och kved. Ringde till BVC på tisdagmorgonen, fick till svar att de är fullt normalt att spädbarn beter sig så, hon skriker ju inte(!?!?) Fick en tid på fredag em (idag)

Tisdag natt var om möjligt ännu värre, ringde BVC igen om onsdagsmorgonen och gick prata med en annan sköterska. Var tydlig redan får början med att nu tänker jag testa mp-fri ersättning. Frågade vilken jag skulle köpa och åkte direkt till apoteket. Nu har de gått 2 dygn sen vi bytte till mp-fri ersättning och trotts att de tar 2 veckor innan  kroppen är helt fri från mjölkprotein så märker vi redan stor skillnad. Bajset är normalt, utslagen börjar blekna och inatt har hon sovit riktigt bra. Bara vaknat en gång och ätit sen somnade hon igen. Innan har hon haft väldigt svårt för att somna om efter att hon har ätit.

Än en gång får jag kämpa, än en gång hade jag rätt. Varför ska det vara så svårt att få hjälp? De handlar trotts allt om barn som har ont, helt i onödan!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229