Äntligen

Husdrömmar, Ponnysarna

Nu äntligen är lägenheten urstädad och i stort sätt klar, ska bara dit idag efter jobbet och städa av spisen för det hade vi inte grejer till igår sen är den helt klar, skönt! Flyttstädning är bland det tråkigaste och segaste som finns, kändes som att vi aldrig skulle bli klara. Ångrar så att vi inte fixade någon annan som kunde fixat städningen, hade helt klart varit värt det!

Förutom städning så har vi käkat en hel del god mat, i fredags var vi på julbord med jobbet. I lördags kväll var vi ute och käkade med S som fyllde år och i går lagade D god middag medan vi andra städade det sista. Jessie och H har varit hemma i helgen och igår hjälpte de till med städningen så avslutade med middag innan de åkte hem igen.

Känns så skönt att kunna släppa lägenheten, de har varit mycket hela hösten men nu äntligen känns det som att vi kan slappna av lite. Äntligen kan vi få hinna andas och kunna ta tag i sånt där som vi inte hunnit med!

I övrigt så har Ville fått en egen sadel, nu ska han bara bli inriden med! Har fortfarande inte riktigt någon plan för honom men ska försöka hinna göra lite med honom själv sen blir det nog att han får åka iväg på inridning till våren. Tiden finns helt enkelt inte...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229