Ändrade planer

Husdrömmar, Ponnysarna , Småbarnslivet

Blev lite ändrade planer igår, Jessie och E red ut med Hugo och Skrållan istället så jag behövde inte åka till stallet. Pratade med veterinären igen om Skrållan efter att ha skickat film i skritt och trav under ryttare. Vi hade samma syn på det hela och han tyckte att vi skulle testa att bara rida henne i skogen och se vad som händer. Fungerar inte det vet jag inte riktigt vad vi ska göra...

D kom hem från jobbet ganska tidigt igår så vi åkte och tittade på mer golv och hittade ett som vi vill ha till vardagsrummet. Hittade även en riktigt snygg ytterdörr! Tittade lite på innerdörrar men problemet är att vi behöver specialbeställa, då huset är byggt på 70-talet är det inte samma mått som är standad idag. Har inte kollat om det går att specialbeställa de dörrarna som vi hittade men vi vill iaf ha något liknande.

Sen åkte vi till babyproffsen och fick en grej på vagnen bytt som gått sönder. Lite dåligt att en så ny och dyr vagn går sönder... Åkte även och köpte lite fler flyttkartonger, går åt en hel del och behövde lite mindre som man kan packa glas och porslin i, blir väl tungt att packa de i stora kartonger.

Sist var jag på massage, var en sen tid redan från början sen var hon sen så blev till slut ganska sent. Fick dock ett presentkort på nästa massage så var mer än nöjd! Massage var precis vad jag behövde, kände mig som en ny människa när jag gick därifrån och var mycket lättare att gå upp ur sängen på morgonen. Dock är jag lite öm i kroppen idag, känns typ som om jag har träningsvärk.

Nu ska jag packa, duscha, fixa lite mat till mig och W sen ska vi åka mot jobbet och kolla läget så jag har lite koll på vad som händer där, snart dags att börja jobba igen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229