Allting på en gång?

Ponnysarna , Småbarnslivet

Trött eller helt slut?
Inatt har Wilma hostat och haft svårt att andas, tillslut fick hon prova Wiggos astmamedicin och de blev bättre, skönt! Men de har inte blivit mycket sömn för mig inatt.

Idag var de dags för Conrad att bli valack, de gick snabbt och smidigt. Nu hoppas jag bara att de läker som de ska. Wilma sov snällt i vagnen under tiden och jag var precis genomfrusen, usch va kallt de var.

När vi var klara med Conrad hade Wilma tid på vårdcentralen, hon fick luftrörsvidgande, samma som Wiggo har och sen får vi avvakta och se om de går tillbaka.

Trött och kall blev de en varm dusch när vi kom hem och jag avslutar kvällen med lite "tröst-shopping" Tyckte att jag var värd de! Självklart var de grejer till barnen, en babysitter till bebis och en ny skötväska. Vi kan diskutera om de verkligen behövdes med de känns iaf lite bättre för tillfället. Daniel jobbar sena kvällar denna veckan och med Wilma som inte är pigg och sover oroligt på nätterna så är min gravida kropp ganska slut, trotts att jag egentligen mår ganska bra.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229