​ Da begynner det å bli lenge siden igjen, men jeg har tenkt veldig på hva jeg skal skrive å hvordan jeg skal skrive alt. min familie har vært igjennom mye denne vinteren og begynnelsen av våren, men det begynner å lysne nå. noe som føles godt for både kropp å sjel :)

Jeg selv har vokst veldig mye siden jul, for jeg har begynt å tenkt på fremtiden å ikke fortiden, det er bare å få alle ombord selv om det ikke er det enkleste i verden.

I går var jeg,mikal å sofie i badehallen på steinkjer, noe som sofie selvsagt elsket, men hun var veldig skeptisk å nervøs i starten, for det var jo såå mye vann. men det gikk over ganske fort.

Nå i dag, skal thea komme hjem, å vi skal på høslandet å gjøre noe :p 

men nå skal jeg si det, jeg skriver når jeg føler for det :) det er veldig godt å ha en blogg å skrive på.. 

Så dere får ha en kjempe fin dag alle sammen! :)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 150 Lesere

Likes

Comments

Heii.

2 dager siden var solen framme, begynte å se gresset gro og det var relativt ganske tørt ute. men i går, snudde været helt om, nå er det veldig mye snø, og det er overskyet og det regner nå.. denne tiden på året lurer deg veldig mye, når du føler våren kommer så blir det helomvending, og det snør.

Men det stoppet ikke meg og sofie i går, vi var ute i stormen å lagde snø-slott, og bare gikk i snøen.. sofie er veldig glad i snøen, vi var veldig lenge ute, for hun nektet rett å slett inn.. men det var d bre friskt å være ute.

I dag har jeg vasket klær,vasket gulv, å ryddet rote etter sofie.. og ligget på sofa'en å slappet av.. sofie nekter jo å sove, så hun har ligget på meg å duppet av bare litt..

THea skal til faren sin i dag, og de skal på hyttetur.. noe som sikkert blir veldig gøy! :)

Ha en kjempe fin fredag alle sammen :)

  • 187 Lesere

Likes

Comments

God dag alle sammen.


Nå er det virkelig lenge siden jeg har skrevet noe særlig her, jeg har tenkt på det. Men jeg har ikke hatt ord eller energi til å skrive her.. men sånn er det jo noen gang i livet.

Men iallefall, i dag er både jeg og sofie syke, Vondt i hals,hode og ja hele hodet :p men vi har nå vasket klær, vært ute en tur, bare spasert litt på utsiden... egentlig bare for å få tiden til å gå, for sofie nekter rett å slett å sove om dagene nå.. så da må vi nå gjør noe.

Nå skal jeg lage middag straks, for thea kommer hjem, og er sikkert veldig sulten.

Så vi snakkes senere :)

  • 171 Lesere

Likes

Comments

Helgen har kommet for fult her i huset, denne helgen er thea til faren sin, så det er veldig stille her..

Dagen startet med at sofie våknet tror jeg, for mikal tok henne i dag, jeg våknet litt senere.. jeg begynner og bli frisk etter mange dager med tett nese og rennende øyne. søvnproblemer osv. noe som har virkelig vært hyggelig. etter vi alle var oppe, dro vi på steinkjer.. måtte jo kjøpe inn til taco, etter det dro vi hjem.. vasket gulv,klær og kopper.

nå har vi spist, så nå ser vi litt på tv, mens sofie går å leker seg på gulvet :)

Dere får ha en kjempe fin kveld alle sammen :)

  • 211 Lesere

Likes

Comments

Heihei.

Dagen i dag har vært veldig lang, jeg våknet etter at klokken har ringt sin 7'ende gang i dag.. fikk haltet meg opp av sengen, sofie var også med. for hun sover ikke så bra fortiden, vi fikk opp thea, så ordet hun seg, mens jeg laget frokost og matpakke, så etter alt det. gikk hun til bussen, mens jeg matet sofie..

Etter det lå jeg og sofie å så en film, hun slappet faktisk av i morges, så det var litt godt.

Det er egentlig ikke så mye på planen i dag.

Men det er noe som jeg tenker på, det har vært ett dødsfall, og det kom som ett sjokk på meg egentlig, og det er veldig, veldig trist.. så det er noe følelser der som må bearbeides. for han var en kjempe fantastisk mann.. vi har jo ikke hatt kontakt de siste årene, men det er likevel ganske så sårt.

Tankene går til de nærmeste <3  • 227 Lesere

Likes

Comments

Heihei

I dag bestemte jeg meg for å innom igjen, etter en lang pause. jeg har tatt den pausen for jeg ble veldig klar av å skive det samme nesten hele tiden. så ble det jul, og så ble vi alle veldig syke, så det ble en lengre pause en forventet.

Men nå en måned etter nytt år, skal jeg begynne igjen, for det er veldig mye som skal skje dette året, noe som er veldig spennende synes jeg, noe som jeg skal ta opp når det kommer her :)

dette blir et veldig lite innlegg, men jeg skal bare si at jeg har begynt igjen.. og kommer heller ikke til å slutte igjen, for jeg har savnet å skrive her.. så vi snakkes i morgen folkens.

  • 222 Lesere

Likes

Comments

Heihei :)

Da er vi første dag på et nytt år. Alt for mye har skjedd med oss i julen.. så det ble heller ikke den julen jeg trodde det skulle bli.. Sofie ble veldig syk. og jeg er syk nå.. men det som er så små skremmende er at den lille kroppen blir så syk at hun ikke nesten rører på seg... så vi har vært for det meste hjemme, og fått sofie frisk, så hun er veldig mye piggere nå enn det hun har vært. thea er til faren sin.. feiret nyttårsaften der.. mens vi var hjemme.. :)

Men nytt år, nye muligheter. er det mange som sier, men mann drar fjoråret med seg inn i det nye året.. selv om mann liker å tro at mann kan starte på nytt, men så enkelt er det ikke.

Menmen, i dag er det usikkert på hva vi skal gjøre.. men vi finner vell ut av det :)

Dere får ha en kjempe fin dag alle sammen. så snakkes vi :D

  • 273 Lesere

Likes

Comments

God dag..

I dag har det virkelig vært travelt, jeg sto opp rundt halv 7, for jeg fikk ikke til å sove mer.. så jeg satt egentlig og så over tilbud på forskjellige butikker.. fram til thea skulle opp.. sofie sov, så da hadde jeg litt tid for meg selv, når thea kom opp, ordnet jeg hun og matpakka.. :) så hun kom seg til skolen..

Etter det var det egentlig bare å vekke sofie, for vi skulle jo til helsestasjonen i dag på en sjekk.. hun var da frisk og rask hun.. så det var godt å høre, etter det var det tannlegen.. så thea møtte meg utenfor skolen, så dro vi dit, å der var det veldig greit, hun hadde friske tenner... så var det å dra på skolen igjen så thea ikke gikk glipp av siste time, så var det bare for meg og sofie å dra hjem... sofie fikk grøten sin, så nå er hun fornøyd å leker i grinda si... eller hun leker seg ikke da, bare går rundt og rundt. en det er sikkert en form for lek det også... :)

SÅ jeg skriver her å ser på tilbuds aviser igjen, for alt er veldig dyrt, så det er snedig nå mot jul at alle sammen skal presse ned alle prisene.. noe som er veldig snedig for sånne som meg :)

Dere får ha en kjempe fin dag alle sammen :) så snakkes vi :)

  • 319 Lesere

Likes

Comments

Heihei

Det er totalt kaos her nå.. vært det noen dager, det vil ikke si at huset ser ut som en svinesti, men klesskapene er virkelig et stort rot, mine barn vokser, det vil si at klærne blir for små, så jeg har sortert alle klærne til barna mine i dag, noe som har faktisk tatt sin tid.. noe skal lagres, og noe annet skal gies bort til fretex. for det er jammen meg mye klær..

Thea og sofie har lekt mye sammen i dag, noe som er veldig gøy.. mikal badet også sofie i dag.

Vi har egentlig ikke gjort noe mer enn det her... så vi får se hvordan morgen dagen blir. så snakkes vi :)

  • 327 Lesere

Likes

Comments

Heihei.

Nå har jeg ikke vært her en stund igjen, det er jo bestandig en forklaring. som har ikke hatt tid eller ikke vært nær en pc, for den har stått koblet til tv'en uten stopp, og jeg har gjort en del annen ting også..

Jeg kan ta alt på begynnelsen.. så dere vet hva jeg har holdt på med.. Jeg med den lille hukommelsen skal prøve å få fram noe..

Jeg begynner på lørdagen.. Det startet veldig rolig, men etter vært dro vi på butikken, for jeg skulle ha middag og litt andre ting til meg og sofie, for nemlig skulle jeg og hun være alene, for mikal skulle faktisk ut.. veldig uvanlig, men jeg og sofie koste oss kjempe mye, hun fikk bade i stampen sin på stuen, og det var vist veldig artig, hun ville ikke opp med det første, så vi lekte oss i en lang stund i stampen.. etter det ble det jo middag/kveldsmat, så la jeg ned sofie, og hun sov som en sten etter en time med å prøve å legge henne ned. mens vi gjorde det gikk også strømmen veldig mange ganger, så det bråkte i alle apparater vi har, men heldig vis for meg kom strømmen tilbake, for jeg ville nemlig spille litt.. å det gjorde jeg til mikal kom hjem, så ble det sengen..

Søndagen, gikk i seg selv.. vi dro til åsen, for å dra på graven til min far, for å rydde den opp å så satte jeg ett juletre på graven.. det ble da fint det... selv om det var kjempe dårlig vær.. etter det var det egentlig ikke så mye mer å gjøre så vi dro på høslandet, fikk middag der, å var der til thea kom fra faren sin..


Så har jo hverdagen vært den samme, vi har vasket og lagret klær, vasket huset.. og egentlig tatt det veldig med ro. i dag skal jeg trene, og så får vi se hvordan denne dagen bringer...

Ukene og dagene går så fort at det er faktisk er litt skremmende.. men mann må ta dag for dag, og nyte det :)

Så snakkes vi senere :)

  • 362 Lesere

Likes

Comments