Header

En av mange fiine øyeblikk i vinterferien. Elida og jeg var ute og gikk tur i det fine været. 💙

Vinterferien nærmer seg slutten og ferien har vært helt fantastisk. Det har vært så godt å sove lenge (det vil si til klokka 8, men likevel...), vært ute i finværet, fått stelt litt ekstra hjemme og bare satt den typiske "hverdagen" litt til side. Jeg har også sittet med hodet ned i skolebøkern så og si hver dag da, da jeg har prøver og særemne å jobbe med. Kjedelig, men gleder meg litt til å ta fatt på ukene som kommer for å få alt unnagjort. Sommerferien kan ikke komme fort nok nå altså! 

Håper dere alle har hatt en kjempefin helg sålangt, kos dere!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei og hå fra sofakroken! Jeg er syk og har bare vært hjemme de siste dagene. Det er virkelig kriise! Jeg har ikke tid til å være syk nå. Har så mye på planen, og krysser fingrene for at jeg blir frisk så fort som mulig. Skolearbeidet ligger i sekken og nærmest skriker etter meg, og treningen jeg hadde kommet så godt i gang med er lagt litt på vent. 

Også var det jo karneval idag, så Elida dro med pappaen sin, og jeg satt hjemme og skulle så gjerne vært med henne jeg også. Hun storkosa seg da, og hun var såå stolt av den fine prinsessekjolen sin. Hun strålte virkelig! Den vakreste prinsessa jeg vet om. ♡


Ha en fin kveld videre!

Likes

Comments

Tenk at tiden går så fort. Føles ut som det var igår vi fikk møte henne for første gang, og etter noen dager på fødestua tok henne med hjem og startet et helt nytt liv. ♡ På en annen måte kjennes det ut som det er flere år siden. Vi har opplevd så mye sammen allerede. Det er så mange minner og følelser fra disse månedene. Og tenk, mange flere skal det bli. Jeg føler meg så heldig som får være mammaen til denne herlige jenta, og det er noe jeg setter pris på hver eneste dag.


Likes

Comments