Så var det torsdag igen...
Gud vad veckorna bara springer iväg! Snart skolavslutning redan. De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket, har varit med Michaela 2 dagar, fått ett nytt jobb på McDonalds i Onsala, där jag ska jobba i sommar & till hösten. Sedan träffade jag Kajsa igår!

Idag var jag i skolan, satt ute i 2 timmar på frisören, sedan åkte jag Louise och Cornelia hem till Nathalie. Grillade och sola, silket underbart väder! Helgen består av jobb, då jag jobbar 10 timmar imorgon och 7 på lördag! Men de ska nog gå bra. Hör av mig imorgon!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsBlus från h&m


Vita dr.denim shorts

Likes

Comments

Hade en riktigt grym kväll igår, först var vi hos Nathalie hela dagen och förade, Sedan drog vi till stensjön med massa folk och grillade, sedan kom även Robin, Albin och andre. Vi var där tills 12, och efter de drog vi hem till Louise på lite efterfest, såååå kul! Sjukaste kvällen! Sedan så sov alla där. Hade iallafall en grymt rolig kväll!


Likes

Comments
Soligt väder, Nathalies balkong och en flaska skumpa är en bra start på denna fredag!

Likes

Comments

Godkväll!

Gårdagen spenderades i skolan, på kvällen åkte jag till Robin och sov där, var även hos honom idag på dagen! Sedan åkte jag hem, åt tacos och packa om väskan för att sedan åka till Nathalie där även Louise var. Så vi har bara suttit och myst och pratat. Imorgon är vi lediga så då ska vi vara hos Nathalie hela dagen, sedan ska vi till en sjö och grilla med lite folk. Så de blir nog toppen! Hörs imorgon, pussar!


Likes

Comments

Godkväll!

Idag hade jag skola som vanligt, när jag kom hem åt vi jätte god middag och firade syrran som fyller 15 år idag! Grattis min fina! Sedan åt vi jätte fin tårta som jag och mamma fixade, och sen träffade jag Michaela en stund på kvällen. Nu ska jag sova eftersom jag har en fullspäckad dag imorgon! Kram
Likes

Comments

Hej! Har haft en riktigt soft måndag, hade ju körlektion som gick bra, sedan gick jag och Cornelia till kungsmässan en stund och efter de käka vi en given Thai, mums. Sedan åkte vi hem och sen dess har jag pluggat till mitt körkort, och nu ska jag strax äta middag och efter de hämtar mamma upp mig så ska jag vara hos henne lite. Hörs senare! Kram

Likes

Comments