Nu är det bokat. den 12 juni drar jag till Turkiet en vecka. Har vart där förr, men fett nervöst med tanke på att det kommer vara mycket folk och jag har jobbit när det är stora folknassor.Well, jag har överlevt tidigare utlandsresor. Sen är även resan till Kroatien bokad. Då drar jag den 10 juli. är fett taggad, vill bli brun och slippa vara blek som ett lakan. Men sen är maten så förjävla god. 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var jag ute på stan och gick. Det var nästan 30 grader varmt och jag hade för första gången på länge på mig shorts och linne på mig offentligt. Det var ett stort steg för mig att göra något sånt då ja skäms över mina ärr jag har på min kropp pga självskadebeteende. Och självklart ska folk gå och stirra som fan och viska o fråga vad det är för fel på mig. Varför göra så mot en person som man ser mår dåligt? Och dehär ska vara vuxna människor, ska inte vuxna kunna kontrollera sig? Det är strängt förbjudet att stirra eller lägga kommentarer om en utvecklingsstörd person, varför ska de vara okej att göra så mot oss med ärr? Jag blir så arg. För oss med ärr så kan en sån kommentar göra så vi inte vågar gå ute i korta kläder mer. Så snälla, tänk efter innan ni lägger kommentaren. 


Likes

Comments

Tänkte beskriva för er vad som innebär att gå i DBT. DBT står för dialektisk beteendeterapi, vilket innebär att man 1 gång i veckan träffas i en liten grupp på 3-6 personer. Man får lära sig handskas med starka känslor, impulser och relationer. Målet med DBT är att man ska kunna leva och att känna att livet är meningsfullt, hitta andra sätt att handskas med ångest och starka känslor så man inte handlar destruktivt, samt förbättra sina relationsfärdigheter. Det är mycket att man ska lära känna sina egna känslor och kunna sätta ord på vad man känner, väldigt mycket medveten närvaro, vilket innebär att man ska vara medveten om vad man gör när man gör de. Det är mycket med andning och lyssna och känna sin andning. Det är svårt som fan o det vet ja att det inte bara är ja som tycker. DBT kan vara en pain in the ass, och är för det mesta. Men man får la se det från den positiva aspekten. 98% av alla som går i DBT blir bättre och lever ett bättre liv. Det är de jag har och säga om DBT. :)

Likes

Comments