Hej hej!
Idag har jag vart i skolan fick skjuts av Emma imorse endå kom vi försent haha standard ;) hade bara 2 lektioner idag så det va endå skönt! Efter skolan åkte jag med Johanna till gymmet va jätte nervös inte gymmat på ett halv år men det gick bra körde lite mage och ben helt slutkörd.
Efter gymmet blev det en snabbis till tandläkarn och sen vidare till Kållered då jag köpte nya byxor på lager 157 och sen hårfärg på rusta!
Efter det gick vi till Ikea och åt haha!
Nu är jag med Erica,Jackie och Mickan vi avfärgar mitt hår som sedan ska bli rött så vi får la se hur det blir!
Men lägger upp bild imorn så får vi se hehe jätte nervös! Det va allt för idag så skriver jag lite imorn eller när jag kommer hem vi får se men hej hej sålänge ;*

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 38 Readers

Likes

Comments

Jaha då va man här igen haha! Nä men älskar faktiskt att blogga tycker det är kul och skönt att skriva av sig lite ibland så tänkte jag jag börjar med det igen!

Idag har jag bara jobbat och sen tagit det lugnt finns inte så mycket att säga om min dag faktiskt haha men imorn e jag mer taggad! Har köpt gymkort på nordic wellnes har ju bara vart på actic så tänkte prova lite nytt nu! Får la se hur det går! Men jaja haha tråkigaste inlägget någonsin men men det är ju faktist bara första ;) men skriver imorgon om hur det gick på nya gymmet och skolan osv.
Puss :*

  • 43 Readers

Likes

Comments