VARDAG

THE BIG MOVE

I BÖRJAN PÅ FEBRUARI PACKADE JAG IHOP ALLT & SATTE MIG PÅ PLANET TILL ENGLAND

Ungefär lika längesen som jag senast uppdaterade här, så träffade jag en person som jag inte visste att jag saknade i mitt liv. Men med honom känns allting så mycket enklare, roligare och spännande.

Min bästa vän och partner Josh är en charmig och galen engelskman och efter flera flera år utomlands bestämde han sig i slutet på November förra året att det var dags att flytta hem till "ön" igen. En tanke jag lekt med förr så när frågan kom på tal så sa jag JA direkt! Josh flyttade redan samma månad och på 2 månader lyckades jag säga upp mig, fixa jobb i England packa ihop min lägenhet i Malmö, skeppa över mina saker och efter ett TÅRDRYPANDE hej då av familjen på Kastrup, CPH så satte jag mig med min one way ticket på planet den 7 Februari.

Och här sitter jag nu, på lunchrasten i min soffa i vår lägenhet (ovanför bröllopsbutiken "Hoops-a-Daisy", hur mer Engelskt kan det bli?! Mina tankar med det namnet går direkt till Nothing Hill). Kände att det var dags att ge denna bloggen ett nytt försök, om inte för andra så för mig själv. Men ni får gärna hänga med!

Thank you for reading xxxx

  • VARDAG
  • 24 visningar

Gillar

Kommentarer