Voiko saada kaiken?

Tätä kysymystä olen pyöritellyt paljon mielessäni viimeisen vuoden aikana. Voinko saada kaiken? Pysynkö selvä järkisenä loppuun asti? Tällä aiheella viittaan nyt siis siihen, että olen yli vuoden ollut koko päivä työssä sekä suorittanut korkeakouluopintojani. Enkä mitään 15 opintopistettä per lukukausi vaan suoritin yhden lukuvuoden aikana eli elokuun 2018 ja huhtikuun 2019 välisenä aikana 94 opintopistettä. Ja toukokuussa kun aloin kirjoittaa opparia olin PUHKI. Niin puhki! Vaikka joka ainoa kurssi ja aihe onkin kiinnostanut minua ja motivaatio on ollut mitä korkeimmalla, koska tiedän tämän vievän minua kohti unelmiani, en voi väittää vastaan ettenkö olisi ollut väsynyt.

No nyt opinnot ovat loppusuoralla, päätin masokistina kuitenkin ottaa tähän loppuvuodelle vielä 4 kurssia. Vaan koska haluan rikastuttaa mun osaamista ja koska nyt minulla on mahdollisuus ilmaiseksi opiskella. Joten kiitos siitä Suomen valtiolle!

Tänä aikana olen myös pyrkinyt mahduttamaan viikkoihini treenit sekä sosiaalisen elämän ja ihmissuhteet. Aikaa olisi hyvä olla myös ihan vain rentoutumiselle ja ajattelemiselle. Ja tältä tuntuu jo nyt, ENNEN kuin olen niissä kuuluisissa ruuhkavuosissa. :D Olenkin siis tässä pohtinut voinko saada kaiken? Musta tuntuu, että kyllä ja olenkin saanut! Huomasin, jossain kohtaa että kun muutin omaa suhtautumista aikaan ja asioihin, tuntui kuin vuorokauteen olisi taiottu lisää tunteja. Tarkoitan tällä sitä, etten enää hokenut itselleni kuinka kiire minulla on ja tämä ja tuo ja tämä pitää tehdä. Vaan tein ja ajattelin, että kyllähän minulla aika riittää jessus sentään! Sainkin sitä kautta tasapainotettua oman arkeni niin, että töiden jälkeen ehdin hyvin salilla/lenkille/jumppaan ja kotia tultuani aikaa jäi koulutehtäville usein 2 tunnin verran. En ajatellut, että pitää ja täytyy ja kauhea kiire, kuinka ehdin vaan yksinkertaisesti elin hetki kerrallaan eteenpäin ja tein, ja yhtäkkiä vain stressi ja kiire alkoi helpottaa. Kuulostaa hyvin absurdilta ja ehkä jopa hörhöilyltä, mutta kannattaa kokeilla!

Jakku: H&M / Pitsibody: Nelly.com / Farkut: ZARA / Kengät: joku kenkäkauppa Berliinissä

Hallitse kiireen tunnetta:

- Älä lietso stressiä tai kiirettä mielessäsi ajatuksissa, vaan TEE ja ajattele, että maailmassa on oikeasti aikaa (ja niinhän onkin)

- Karsi elämästä "turhat" asiat, eli tee asioita mitkä vie sinua eteenpäin ja tee asioita mistä nautit

- Kun siltä OIKEASTI tuntuu, pidä vapaapäivä/lepopäivä/tauko, keho kyllä kertoo kun sitä oikeasti tarvitsee

- Ja kun on energiaa, PAISKI HOMMIA IHAN TÄYSIÄ!

- Ulkoile enemmän (oikeasti tämä lievittää stressiä ja selkiyttää ajatuksia)

Huomenna blogissa viikon wrap up, mitä kaikkea tällä viikolla tapahtui?

Puspus, Jane

  • 298 katselua

Tykkää-merkinnät

Kommentit

IP: 82.99.3.229