UUSIA KOKEMUKSIA

Heippa ihanat! <3 Tää viikko on ollut vähän erilainen uusine kokemuksineen! Hieman univelastakin on kärsitty ja viikonloppu menikin tosi iiseissä merkeissä!

Maanantaina työviikon lisäksi starttasin treeniviikon jalkatreenillä! Pyrin tekemään mahdollisimman kovan treenin, koska tiistaina tiesin että tulee olemaan lepopäivä sillä töiden jälkeen odotti hemmotteluhetki Studio SNYGG:ssä ripsi- ja kynsihuollon merkeissä!

Volyymiripset SNYGG:n Kristan käsialaa.

Kynnet myös Kristan tekemät! Oon käynyt Kristalla jo kohta 4 vuotta Studio SNYGG:ssä, enkä enää vaihtaisi. <3 Kristan työn jälki on mitä täydellisintä + meistä on tullut ystäviä. <3

Keskiviikkona oli jälleen treenipäivä! Vuorossa oli aiemmin julkaisemani ylävartalotreeni! Käy kurkkaa sisältö postauksesta. ;)

Torstai oli mitä parhain tällä viikolla! Sillä töiden jälkeen kävin ekaa kertaa Trampoliini Parkissa Tampereella Kauppi Sportcenterissä! Siis niin hauskaa. :D

Mutta se pomppiminen oli yllättävän rankkaa ja näin aikuisena sitä pelkää enemmän, että jotain tapahtuu itselle, kun lapsena vaan suuna päänä kokeili ihan kaikkea! :D Tiedättekö tunteen?

Perjantaina olikin vähän pidempi työpäivä, sillä meillä oli strategiapäivä Seinäjoelle, jonne lähdimme aamu 8 junalla ja olimme Tampereella takaisin 21 aikoihin. Kävimme läpi ensi vuoden tavoitteita sekä työkaluja ja keinoja kuinka niihin päästään.

Lauantai ja sunnuntai meni treenatessa ja rentoillessa. :D Annoin itselleni luvan vain olla. Sekin on välillä ihan OK! Lauantaina tein viikon toisen jalkatreenin ja sunnuntaina vielä olkapää-rinta-vatsatreenin + aerobisen treenin päätteeksi. :)

Ihanaa tulevaa uutta viikkoa! <3

  • 236 katselua

Tykkää-merkinnät

Kommentit