TREENIN TÄYTEINEN VIIKKO

Onpahan ollut energinen viikko! Olin maanantaista perjantaihin normaalisti töissä ja treenasin hulluna! Tein myös iltaisin ja viikonloppuna sopimus- ja kiinteistöoikeuden, vahingonkorvausoikeuden sekä henkilöstöhallinnon organisoinnin muutamia tehtäviä ja viimeistelin opinnäytetyötä! Ihana fiilis näin sunnuntai-iltana, kun tietää ettei mikään homma oo rästissä ja voi hyvillä mielin aloittaa uuden viikon.

Viikonlopun rauhalliset aamut on parhautta.

Myös aamupalaa kerkiää viikonloppuisin syömään extrapitkään!.

Mun viikon treenit näytti muuten tältä:

Maantai: pakara-takareisitreeni salilla

Tiistai: perheen kanssa 1h 5min lenkki Kaupisssa (noin 9 kilometrin matka)

Keskiviikko: Selkä-hauis-ojentaja-vatsatreeni salilla + 10 min HIIT porraskoneella

Torstai: Pakara-etureisi-takareisitreeni salilla

Perjantai: 40 min lenkki Kaupissa (matkaa en tiedä, mentiin eri lenkki)

Lauantai: Olkapää-rinta-vatsatreeni salilla + 10 min HIIT porraskoneella (piti pitää lepopäivä, mutta oli hitsisti energiaa :D)

Sunnuntai: LEPO

Housut: Myprotein.fi / Toppi: Nike

Treenaan nykyään täysin fiilispohjalta, stressiä purkaakseni ja pitääkseni terveyteni kunnossa, jotta eläisin terveenä mahdollisimman pitkään. Olikin harvinaista, että kävin 4 kertaa salilla tän viikon aikana! Sillä nykyään treeniviikko koostuu sekalaisesti salitreeneistä, lenkeistä ja ryhmäliikuntatunneista. Kertoja on kolmesta kuuteen eli hyvin vaihtelevia viikkoja on. Joinain viikkoina on tosi uupunut tai on niin paljon muuta töissä tai koulussa tai ystävien kanssa, ettei kuutta kertaa tule treenattua.

Sain muuten niin ihanan yllätyksen perjantaina, kun oli Janeten nimpparit niin äiti toi kakkua ja kukkia yllätyksenä mulle töihin. Paras äiti ikinä. <3 Ja työkaverit sai ilahtua, kun vein kakun kahvihuoneeseen yhteiseen hyvään. :)

Lauantaina käytiin äitin kanssa hieman fiilistelemässä joulua kaupoissa! Eksyttiin myös muutamaan vaatekauppaan ja mulla tarttui mukaan ihan perus musta neulepoolo. Oli kiva viettää laatuaikaa mamman kanssa.

Sunnuntai menikin sitten enemmän vaan löhöillessä ja opparin parissa! Niin ja tein viikottainen siivouksen myös. Ihana lähteä kohti uutta viikkoa. Toivottavasti sullakin oli ihana viikonloppu ja on hyvä fiilis herötä maanantaina ja kohdata tulevan viikon uudet haasteet. <3 Loppuun vielä inspiraatiota ensi viikkoon.

Mä rupean nyt kattoo TTK:ta. Puspus, Jane.

  • 196 katselua

Tykkää-merkinnät

Kommentit