TAVOITTEENA KIRKKAAMPI IHO

* Postaus tehty yhteistyössä Maybeauty:n kanssa.

Joulun ja uuden vuoden herkuttelujen jälkeen ainakin mun iho kaipaa tehopuhdistusta ja kirkastusta! Onneksi siihen löytyy keino, nimittäin Maybeautyn The Incredible Pore Mask!

The Incredible Pore Mask puhdistaa ihohuokosia, poistaa ylimääräistä talia ja öljyisyyttä sekä supistaa laajentuneita ihohuokosia.

Tuote levitetään puhtaille kasvoille käsin. Suosittelen levittämään koko paketin sisällön kasvoille, jolloin sitä tulee paksu kerros ja tuote pääsee kunnolla vaikuttamaan.

Levityksen jälkeen annetaan naamion vaikuttaa iholla 15-30min, jonka jälkeen se pestään haalealla vedellä pois. Itse tykkään pitää naamiota noin 20-25min iholla!

Vaikutuksen näkee heti kasvojen pesun jälkeen! Iho on kirkkaampi, tasaisempi sekä tuntuu niin paljon pehmeämmältä. Pidän tuotteesta myös siksi, että se on todella helppo käyttöinen! Levitys, vaikutus ja pesu. Vaikutusajan aikana pystyy tekemään esimerkiksi kotihommia tai koulutehtäviä.

Koodilla janetteblogi saatte -30% alennusta Maybeautyn verkkokaupasta! Tästä pääset shoppailemaan! Koodi on voimassa 6.2.2019 asti.

Pus, Janette

  • 568 katselua

Tykkää-merkinnät

Kommentit