SUOMI 101-VUOTTA

Mitä Suomi merkitsee mulle?

Kotia

Turvallisuutta

Tulevaisuutta

Onnellisuutta

Hyvivointia

Mahdollisuuksia

Ylpeyttä

Sisua

Mitä Suomi merkitsee sulle?

Paita: ZARA

ITSENÄISYYSPÄIVÄ! Mun suosikki juhlapäivä. Aloitin jo eilen valmistelut, kun kävin ruokakaupassa ja siivosin kodin. Tänään sitten tehtiin perinteinen Itsenäisyyspäivän dinneri. Meillä on siis mun perheessä ollut perinteenä Itsenäisyyspäivänä pukea vähän parempaa päälle ja tehdä juhlaillallinen. Nyt kun asutaan täällä kauempana perheestä, olen jatkanut poikaystävän kanssa samaa perinnettä. Pakko kyllä myöntää, että mä oon ehkä pikkasen enemmän innoissani aina tästä kuin hän. :D Tänä vuonna kokeilin uusia reseptejä!

Alkupalaksi tein viinirypäle-mozzarella salaattia. Katsoin reseptin täältä .

Pääruoaksi taas chililohta, ja lisukkeeksi persilja-valkosipuli maustettua parsakaalia.

Koska poikaystäväni on perinteisen lohen ystävä eikä innostunut kokeilusta, tein hänelle erikseen perinteistä lohta ja toiveesta ristikkoperunoita.

Ja yleisön (poikaystäväni) pyynnöstä jälkkäriksi perinteisiä TORTTUJA!

Chililohi oli tosi positiivinen yllätys! Oon kaikki nää vuodet tehnyt lohta aina perinteisesti suola-tilli mausteella, mutta tätä tuun tekee kyllä uudestaankin! Otin chililohen reseptinkin netistä. Haluaisin kehittyä kyllä sellaiseksi kokiksi, että osaisin itse luoda erilaisia maku yhdistelmiä, no ehkä joskus vielä. ;) Nyt ruvetaan sitten odottelemaan ja ihastelemaan Linnan juhlia, päivän kohokohtaa!

IHANAA ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

  • 817 katselua

Tykkää-merkinnät

Kommentit