NO THANKS JOULUÄHKY

Joulunpyhät, ne kuuluisat pyhät jolloin iskee kamala ruokaähky! Kuinka siltä voi sitten välttyä? Tässä mun vinkit vähän kevyempään, mutta silti yhtä ihanaan Jouluun. <3

1. Ei kannata syödä pellillistä joulutorttuja tai pipareita (ainakaan kerralla), that's for sure JOULUÄHKY! Eli kohtuus kannattaa yrittää muistaa ja mieluummin maistella vähän kaikkia ihania jouluruokia kuin vetää maailmanlopun meiningillä vain yhtä lajiketta. Itse harrastan tätä, vähäsen kaikkea tyyliä.

2. Veden juonti! Se kannattaa pitää mielessä, myös glögin, punaviinin jne joulujuomien rinnalla.

3. Ulkoilmasta nauttiminen tuo kummasti kevennystä jouluruokien rinnalle. Kun lähtee ulos nauttimaan talvi maisemista perheen kanssa ja ottaa vaikka perheen karvaisen kaverinkin mukaan (mikäli sellainen on), tulee kummasti kevyempi olo kun reippailee huomaamatta! Ei siis mitään hikiliikuntaa suorituskeskeisesti. ;)

Siinä ehkä isoimmat vinkit jouluähkyltä välttymiseen, eihän niitä tullut kuin kolme mutta en haluakaan tehdä tästä tiukkapipoista listaa, jolloin tulisi olo ettei joulusta voi ollenkaan nauttien herkkujen kera!

Joulussahan kuitenkin ihanaa on läheisten kanssa ajan viettäminen, jouluherkut sekä lahjoilla muiden yllättäminen! Musta on ihan parasta antaa lahjoja muille, kun he yllättyvät ja tulevat iloiseksi niistä. Me lähdetään lauantaina Tampereelle perheiden luo ja ollaan siellä Tapaninpäivään asti, en malta odottaa. Mitä teillä on joulusuunnitelmissa? Onko kukaan lähdössä esimerkiksi reissuun perheen kanssa?

IHANAA JOULUN ODOTUSTA, KOHTA SE ON JO OVELLA!

Pus, Janette
  • 1 036 katselua

Tykkää-merkinnät

Kommentit

jokuvaa
,
Moi! Saako kysyä, että voiko sulle laittaa sähköpostia, vastaatko kaikille jos laittaa? 😊
JanetteKarvonen
JanetteKarvonen,
Moi! Saa laittaa,yritän aina vastata mahdollisimman pian!
nouw.com/janettekarvonen