MUUTOSTEN VUOSI

Vuosi 2018 oli mulle todellista muutosten aikaa. Ja koska pidin niin pitkään taukoa blogista, ajattelin kertoa teille nyt mitä kaikkea kuluvana vuotena tapahtui.

Vuosi alkoi Keuruulla, jolloin toimin vielä yrittäjänä sekä fitnessmallina. Blogini ja Youtube-kanavani oli myös aktiivinen.

Alkuvuosi ja kevät huipentui huhtikuussa, kun poikaystäväni joukkue voitti Mestis-mestaruuden. Syy miksi siis muutimme alunperin vuonna 2017 elokuussa Keuruulle oli kyseinen joukkue. #LätkäVaimo vitsi vitsinä ;)

Mun ja anopin yhteiskuva, yllättäen jäähallilta! Tuolla iglussa tuli vietettyä paljon aikaa kauden aikana..

Jos kuitenkin palataan muihin juttuihin kuin jääkiekkoon (vaikka se onkin tosi iso osa myös mun elämää).

Jo alkukeväästä blogi, Youtube sekä some oli alkanut tökkimään pahemman kerran, mutta jatkoin hetken kuulostellen fiiliksiä. Kunnes tuli totaalisesti seinä vastaan. Lopetin blogin ja youtuben, jatkaen kuitenkin osittain täydellä teholla instagramiani. Se ei vaan ollut enää mua, mua ahdisti tosi paljon.

Samoihin aikoihin oli aika muuttaa kesäksi takaisin Tampereelle, ollaan siis sieltä kotoisin jos joku ei tiennyt, tietämättä mihin kaupunkiin lähdemme kesän jälkeen. Tällöin oli aika laittaa pillit pussiin myös yritykseni osalta. Otin kokonaan aikalisän itselleni, mitä OIKEASTI haluan, kuka OIKEASTI olen ja missä näkisin itseni 5 vuoden kuluttua? Tuntui, kuin olisin kadottanut palasia itsestäni kun yritin olla sitä mitä oletin muiden haluavan minun olevan.

Kesä meni rennosti ja kelit helli meitä! Some, blogi tai youtube ei juurikaan pyörinyt mielessä eikä sillä ollut silloin kauheasti painoarvoa. Uskon kesän olleen itselleni henkisen kasvun ja oman sisimmän kuuntelun aikaa. Eikä mun kesässä tapahtunut MITÄÄN erikoista, ei niin mitään. En edes reissussa käynyt! :'D

Elokuu kuitenkin taas teki tuloaan ja oli aika lähteä uudelle paikkakunnalle. Ja odottamatta palasimmekin Keuruulle. Mutta tällä toisella kerralla myös mun ura ja tulevaisuuteen liittyvät asiat saivat melkolailla nostetta!

Elokuun lopussa opintoni ammattikorkeakoulussa tradenomiksi vihdoinkin jatkuivat ja aloitin myös työt keuruulaispankissa, jotka jatkuvat tämän kauden ajan, kunnes on taas aika muuttaa. Tämä työ oli siksi mulle niin positiivinen saavutus, koska se on täysin sitä alaa mitä opiskelen nyt loppuun. Välillä asiat vaan loksahtelee niin hyvin paikoilleen.

Tässä kuitenkin haluan korostaa sitä, kuinka aina kannattaa yrittää! Kukaan ei tule kotoa töihin hakemaan, vaan itse täytyy tarjota omia vahvuuksiaa. En ollenkaan tuntenut esimiestäni, jolle laitoin extempore sähköpostiviestin millainen tyyppi olen, mitä osaan ja kuinka pitkäksi aikaa tarvitsen töitä. Ja tässä sitä ollaan! Joten yrittäkää rohkeasti, pettymyksen uhallakin. Koska jos ei koita ei voi voittaa. Elämässä myös tulee aina välillä pettymyksiä ja vaikeita aikoija, mutta eihän tämä olisi muuten elämää.

Loppuvuosi oli kuitenkin todella rankka, sillä kokopäivätyön lisäksi opiskelin 50 opintopistettä iltaisin sekä viikonloppuisin. Vapaata ei siis juurikaan ollut, myös aktiivinen treenaaminen jäi pahasti energianpuutteen takia. Nyt kun taas on aktiivisemmin jaksanut treenata, huomaa kuinka keho on sitä kaivannut ja sekin on varmasti ollut yksi syy kropan uupumukseen, säännöllisen liikunnan puute. Kun on vuosia tottunut treenaamaan säntillisesti, keho reagoi muutokseen. Mutta välillä on hyvä pitää vähän taukoa (niistät treeneistäkin) sekä mukautua elämän erilaisiin tilanteisiin. Loppuvuodessa oli kuitenkin ihana pikku breikki, kun kävin Berliinissä siskoni kanssa, tästä matkasta enemmän täällä .

Yllätin myös hieman itse itseni, kun aloitin blogini uudestaan. Olinhan sitä jonkun aikaa miettinyt, mutta oikeasti pohdin että uskallanko tai että entä jos jaksankin kirjoittaa vain yhden tekstin. :D Mutta tämä oli ehdottomasti yksi kohokohdista vuoden lopussa, aloittaa uudestaan olemalla täysin avoin oma itsensä, ei vain se Fitness-Jane vaikka terveelliset elämäntavat tulevat aina olemaan osa mua sekä tätä uutta blogia.

Tää vuosi on ollut kuluttavaa ja hurjaa aikaa, mutta positiivisella tavalla. Oon ollut todella tyytyväinen tekemiini valintoihin, ja vaikka aluksi pelottikin muuttaa asioita niin paljon. Kuitenkin, aina kun sulkee yhden oven takanaan uusia avautuu. On todella mielenkiintoista nähdä mitä ensi vuosi tuo tullessaan. Kesän kevyt tauko kaikesta teki terää, koska silloin ehti ajatella sekä miettiä mitä tuntee.

Joten TERVETULOA VUOSI 2019!

Pus, Janette

  • 1 884 katselua

Tykkää-merkinnät

Kommentit