KUKA ON JANETTE KARVONEN?

Takki: Nike / Housut: Topshop / Paita: Bershka

Jahas, mistähän sitä aloittaisi? No, osa teistä varmaan muistaa mut Fitness- Janettena, mutta voitais kuitenkin aloittaa siitä mistä kaikki lähti.

Kaikkihan alkoi siitä, kun vuonna 2015 osallistuin extempore Fitnessmalli-kilpailuun. Sieltä napsahti voitto, jolloin laitoin koko elämän uusiksi. Irtisanouduin kirjanpitäjän työstäni ja perustin oman toiminimen. Myös blogin kirjoittaminen alkoi tuon kisan myötä. Tätä fitnessmallina olemista jatkui viime kevääseen, kun mulla tuli suoraan sanottuna seinä vastaan. Koin ettei fitnessmallius tai koko fitness ylipäätään ollut enää mua, tai pelkästään se mitä mä olen. Joten lopetinkin Youtube-kanavani sekä blogini pitämisen, blogi poistettiinkin kokonaan. Tarvitsin aikaa miettiä mitä haluan, mitä olen ja miten tästä eteenpäin.

En kertaakaan sanonut etten enää kirjoittaisi blogia uudestaan, ehkä mulla oli jokin outo tunne sydämessä että tähän palaisin vielä. No tässä sitä nyt ollaan, uudistetulla sisällöllä ja ulkonäöllä! Päätin nyt siis pitkän pohdinnan jälkeen pistää blogin takaisin pystyyn, hope you like it! Uudistetussa blogissa pääsette seuraamaan arkeani hyöystettynä treenijutuilla, kauneudenhoidolla sekä tyylivinkeillä!

Elän edelleen terveellistä ja aktiivista elämää, treenaan säännöllisesti ja syön puhtaasti, kuitenkin rennommin ottein; voin ottaa välillä lasin viiniä enkä koe ahdistusta jos en joka viikko tee 4 suunniteltua salitreeniä, vaan menen fiiliksen mukaan. Olen antanut tilaa myös näille muille intohimoilleni. En toimi myöskään enää yrittäjänä, vaan olen suorittamassa loppuun ammattikorkeakoulu tutkintoani (opiskelen siis rahoitusta SAMK:ssa ja opinnot jäivät kesken kun voitin fitnessmalli-kilpailun) ja työskentelen samalla pankissa kassavirkailijana. Blogi onkin nyt työn sijaan harrastus, joten uskon sen sisällönkin olevan inspiroivampaa sekä freshimpää, kuin viimeiset ajat entisessä blogissa. Ja siis tämän kaiken takia blogi on nykyään lifestyle-blogi ei fitness-blogi!

Toivottavasti jäätte seurailemaan tätä uudistunutta blogia!

Ps. Ottakaa @janettekarvonen seurantaan myös ig:ssä! <3

Pus, Janette

  • 2 003 katselua

Tykkää-merkinnät

Kommentit