HERKULLINEN JA TERVEELLINEN VÄLIPALA ARKEEN!

*Postaus tehty kaupallisessa yhteistyössä Kantolan kanssa.

Joulun ja uuden vuoden jälkeen näin on tammikuussa ollut ihana palata arjen ja puhtaan ruoan pariin. Can you feel me? Arjen ruokavalio on kuitenkin hyvä pitää monipuolisena sekä syödä vaihdellen, niin ravintoaineiden kuin oman mielenkin takia. Mulla onkin nyt yksi älyttömän herkullinen ja helppo välipalavinkki teille!

Nimittäin Kantolan Valitut Jyvänäkkärit! Mun suosikki makuna Kaura & Auringonkukan siemen. Toisena makuvaihtoehtona löytyy Yrtti & Merisuola.

Nää sisältää jopa 50% siemeniä! Niissä on runsaasti kuitua 12g per 100g ja proteiiniakin löytyy mukavasti 17g per 100g. Sopii siis hyvin terveelliseen ruokavalioon. Ja mikäli on tottunut syömään riisikakkuja, ovat nämä huomattavasti ravinnerikkaampi vaihtoehto! Vaikka tietenkin näissä on esimerkiksi enemmän rasvaa, mutta keho saa tarvittavia vitamiineja sekä kuituja ja proteiineja näistä tuotteista.

Pidän itse Jyvänäkkäreistä ihan sellaisenaankin välipalalla esimerkiksi maitorahkan ja hedelmän kyljessä. Mutta ne on todella herkullisia myös esimerkiksi avokadon kanssa.

Ja miksei ihan perinteisesti vain Oltermanni siivun ja kurkku viipaleiden kera? Sekin toimii ;)

Täältä voitte käydä lukemassa lisää tuotteista! Jyvänäkkäreita saa ostettua ainakin K-kaupoista, mikäli ensi kauppareissulla niitä käyt etsimässä kaupan hyllyiltä.

Pus, Janette

  • 841 katselua

Tykkää-merkinnät

Kommentit

IP: 82.99.3.229