Hei hei mitä kuuluu?

Voihan vitsi vieköön! Ihan suoraan sanottuna! Taas tuli laittoman pitkä tauko blogin kirjoitukseen, anteeksi. :(


Mutta täällä ollaan taas ja tasapainoillaan arjen kanssa! No arjen kanssa tasapainoilu ja muutokset ovatkin olleet osa syynä miksi blogi on jäänyt tauolle. Moni asia on muuttunut sitten viime kerran, ollaan mm.muutettu takaisin Tampereelle (muutto vei keväällä niiiin paljon energiaa) ja olen tällä hetkellä töissä Tampereella pankissa. Uusi työpaikka ja myös uudet vastuualueet veivät taas kesällä paljon aikaani ja siihen päälle opinnäytetyö, joka on muuten näillä näpyttimillä valmis! Pikku hiontaa vielä, perfektionisti kun olen. ;) Opinnot ovat siis onneksi nyt ihan loppusuoralla, välillä meinaa tuntui siltä etten pysty enää hengittämään stressistä ja kiireeltä. Kääk. Mutta varmasti en ole ainoa kenestä tältä välillä tuntuu!

Olen ollut ihan mielettömän, suunnattoman onnellinen kun pääsin jatkamaan uraani finanssialalla myös Tampereella! Saan myös nykyisessä työnkuvassani hyödyntää markkinoinin taitojani, ihan parasta! Työnkuvani onkin tällä hetkellä kassatoimihenkilö/markkinointiassistentti.
Tein kuitenkin omalla brändillä töitä pitkään ja myös loin näkyvyyttä hartaasti! Onnistuen näkyvyyden luomisessa keskinkertaisesti. Mutta alkoi kuitenkin tuntua, etten ole vielä hyödyntänyt kaikkea potentiaalia mitä voisin tuodakseni teille seuraajilleni lisähyötyä terveellisiin elämäntapoihin, kauneuteen, muotiin tai elämän tasapainon hallintaan liittyen.

Joten AIM BÄK! Ja jatkossa haluaisin teiltä toiveita, mistä haluaisitte lukea, koska pyrin jatkossa tekemään tätä nimenomaan enemmän teille! <3

Puspus, Jane

  • 269 katselua

Tykkää-merkinnät

Kommentit