BERLIINI

Olin siskon kanssa lokakuussa tyttöjen reissulla Beriliinissä ja koska vielä silloin ei blogia ollut, päätin tehdä matkapostauksen näin jälkijunassa! Berliini oli aivan ihana, mä tykästyin siihen ihan hirveästi! Tosi samantyyppinen kuin Suomi, isommassa mittakaavassa tietenkin.

Yksi miinus sielä oli, nimittäin ruokapaikkoja oli vaikea löytää! Jos siis halusi muutakin kuin sitä döneriä.. tai sit ei vaan osattu etsiä oikeista paikoista! Kyllä me kuitenkin syödäksemme saatiin..

Siellä oli upea ilma juuri silloin ja todella kaunista, joten maisemista tuli otettua muutama kuva. :D

Kolosseum oli yksi tunteita herättävä kokemus. Onneksi käytiin sielä, mitä syvemmällä sielä käveli sitä mykistävämmäksi tunnelma kävi. Suosittelen!

Shoppailtua ja käveltyä tuli ihan älyttömästi. Hintataso oli about samaa kuin Suomessa, mutta valikoimat niin paljon suuremmat! Vuokrattiin myös vikana päivänä vielä pyörät millä huristeltiin päivä ympäri Berliiniä.

Vikana päivänä myös lapsenmielisyys sai vallan, kun kaupat on sunnuntaisin Berliinissä kiinni. Löydettiinkin tiemme vakoilumuseoon.

Pukkaa ihan hirveetä matkakuumetta näitä katsellessa! Pakko myöntää, että oon pari kertaa eksynyt matkatoimistojen sivuille katselemaan reissua ensi kevääksi poikaystävän kanssa johonkin lämpimään..

Ootko sä käynyt Berliinissä? Mitä tykkäsit? Entä minne sä haluaisit matkustaa?

Pus, Janette

  • 1 206 katselua

Tykkää-merkinnät

Kommentit