Efter snart ett halvår utan mina vänner, min familj och Helsingborg har jag bestämt mig för att äntligen skapa en blogg. En blogg fullt utav bilder på min tid här nere och inlägg där jag skriver om mina äventyr, som ni ska få ta del utav men också någonting för mig att få titta tillbaka på senare.

Den 8e Februari sa jag hejdå till mina bästavänner och till världens bästa familj. En väldigt massa tårar rann men samtidigt var jag så förväntansfull, en helt magisk känsla. Den 9e landade jag på Perth flygplats efter ett dygn fullt med resväskor,flygplansmat och olika kulturer . Till min stora förvåning lyckades jag faktiskt på egen hand komma till andra sidan jorden, min första flygtur utan någon vid min sida och jag kom rätt!

På dessa fem månader har så otroligt mycket hänt och jag ångrar att jag inte har skrivit en blogg, dagbok för att hålla koll på allting. Jag har träffat de mest underbara människorna någonsin, jag har hunnit flytta här nere, sett 'min' bebis ta sina första steg, jag har trampat i bajs med mina morgontofflor- förstört bilen, firat midsommar i Australien med 100 andra svenskar, druckit champagne på stranden till soluppgången, förlorat en nära vän här nere, varit på ett Nya Zeeland begravning, massvis med roadtrips som inkluderat att äta känguru och sedan få skåda kängurur i solnedgången,delat drinkar med främlingar som sedan har blivit det bästa jag har- Jag har fått prova på hur det känns att vara helt ensam där jag inte känner någon, hur det känns att vara ifrån allting som varit en självklarhet, till att försöka matcha en skypetid med dem. Och allting där mellan.

Nu har klockan slagit 22.15 och om ett dygn sitter jag hemma hos Lisa med mina resväskor packade och dricker vin- några timmar efter det kommer John och hämtar upp mig för att köra till flygplatsen där jag bär av mot Dubai, Madrid och sedan Alicante. En resa som blivit väldig spontan men där jag och min familj helt enkelt kände att utan varandra i ett år blir alldeles för lång tid- vi möts upp i Spanien i stället. Ett skämt till en början, som blev till en dröm men om två dygn är jag mitt inne i drömmen och får ge min mamma världens största bamsekram någonsin.

Nu ska jag gå tillbaka till Greys Anatomy som har blivit min nya drog, bilder ifrån Australien laddas upp imorgon!

Likes

Comments