Asså jag är så förälskad i denna väska, så fruktansvärt snygg så det finns inte! Tycker den vanliga modellen är tråkig så har helt fastnat i denna!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är en bra dag, kommer antagligen bli sååå lyckad! Först big bowl med tjejerna sen fest med vännerna, Wii!! Första gången på länge som jag verkligen har planer!

Dock saknar jag min älskling såå mycket, han kom igår, hämtade en skjorta och stack igen.. Nu vill jag bara ut och ha en cigg, fast med sällskap. Vilket det verkar som jag inte får haha... Forever alone. But now i gonna kolla klart on alpint på kanal one hehe. Ja det är kul

Likes

Comments

Varit hemma från praktiken idag, jäkla hals och feber.. :( hoppas ni mår bra iallafall!

Likes

Comments

Idag har jag varit hos läkaren ännu en gång, och på tisdag är det dags igen. Senare blir det även Eslöv till en magspecialist och Landskrona till en dietist. Känns som min utredning kommer ta tid, men Gud vad jag längtar tills allt är klart.

Slutade jobb halv sex och nu ligger jag i sängen och halvsover, blir nog godnatt tidigt idag eftersom jag inte sov mer än 2 timmar i natt. Så kram på er så hörs vi snart igen!


Likes

Comments

Tankarna snurrar, vad fan ska jag göra? Panik, ångest. Ååh vill bara här ifrån.


Likes

Comments

..åt helvete med allt

Likes

Comments


Allt började i oktober 2013. Jag tappade aptiten och blev illamående så fort jag hade ätit något. Trodde först att det var någon sorts magkatarr då jag sårade en person i mitt liv, och att se hen helt förstörd fick mig att må dåligt, (avskyr att se andra människor må dåligt och tar då åt mig hela skulden, även om jag inte har med saken att göra). I samma veva började jag prata med min nuvarande pojkvän. Han fick mig att må så fruktansvärt bra, kändes som jag va född på nytt. Men illamåendet försvann inte. Efter några månader märkte jag och framförallt mina vänner att jag var så otroligt trött, jag orkade nästan ingenting. Jag började även tappa i vikt, vilket absolut inte behövs för mig. Att tappa nästan 8 kilo på ett år på ett sånt här sett, anser jag inte vara bra. Tröttheten gick nästan över och illamåendet blev värre. I september 2014 gick vi till läkaren första gången. Dom hittade ingenting och jag fick åka hem igen. Fick en tid till en så kallad gastroskop. Fyfan säger jag bara. Att få tungan helt sövd, känna att jag knappt får luft och så ska dom ner med jävla fel slang i magen igenom halsen. Kommer aldrig någonsin göra om det. Iallafall, dom hittade ingenting efter undersökningar och många blodprov så diagnosernas jag till att ha en så kallas IBS-mage. Alltså en otrolig känslig tarm. Tarmarna kan inte ta upp fett och näring ifrån maten, där av tröttheten och viktminskningen.

Att må såhär illa nästan dygnet runt, att alltid vela ha tillgång till toalett är så extremt svårt. Det tar på psyket som fan. Ett tag kände jag att jag bara ville ge upp. Men en läkare ringde i förra veckan och hon vägrar nu att släppa mig tills jag är friskförklarad. För IBS anser vi själv här hemma att det inte är, eftersom många symtom inte stämde in.

Så nu hoppas jag på att hon ska kunna hjälpa mig, och jag kommer gör allt för att bli frisk!

Har ni frågor om just IBS osv så kommentera gärna eller skriv till mig på fb så svarar jag så gått jag kan!
Ha en fortsatt trevlig vecka på er! Vi hörs snart igen!

  • IBS

Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments