Youtube 

Gokväll

Tänkte att jag ska hinna säga hej innan middagen här hemma som ikväll består av Hummerpasta.

Den är så galet god. Fredrik älskar att laga mat och hittar alltid på nya recept. Vi är bortskämda till tusan.

Snart får jag hålla i mat, barn, vovve hem och jobb själv för han reser iväg och livet återgår till perioder utan varandra. Är så förbannat stolt över honom/oss och detta funkar så bra för oss vet att många frågat hur vi klarar ett förhållande på distans och vi tycker faktiskt att det fungerar hur bra som helst. Vi saknar varandra massor och förhållandet blir om ännu bättre, iaf för oss. Vi längtar, saknar och kärleken växer. Spänningen och nyfikenheten. Alla olika och hanterar relationer olika. Vi har ju varit tillsammans i 15år. Vi känner och respekt som håller oavsett avstånd.

Jag har berättat för er att jag numera har en agent också som sköter alla mina nya samarbeten som kommer in. Det är också en av de agenturer jag jobbar med.

Många tänker att det bara är att slänga upp en bild på sociala medier. Men det är så otroligt mycket mer än så när man väl gjort sig ett namn och ett varumärke. Det är väldigt mycket tanke bakom det jag gör.

Sedan kommer förfrågningar om de betalda samarbeten som faktiskt ger mig möjlighet att nu jobba med bara detta och kunna ge er så mycket mer av mig. De som också gör att jag har råd och sitta och svara på alla kommentarer, privata meddelanden mm. Att prata och intrigera med er.

Men att göra ett betalt samarbeten kräver lite förberedelser. Skicka in statiskt. Förhandla om ersättning och hur ett samarbete ska utformas. Sedan ska material skapas, bilder ska tas, texter ska skrivas. Ja content som sedan företaget ska godkänna innan det publiceras.

Min önskan är långsiktighet. Jag skulle aldrig göra reklam eller jobba med ett företag som jag inte kan stå för. Sen kommer det alltid finns åsikter. Alla gillar vi inte samma men man får så klart hoppas att ni följer mig pga att ni gillar det jag gör. Däremot kan jag omöjligt behaga alla men jag kommer alltid göra mitt bästa. Sociala medier är ett heltidsjobb och därmed innebär det att ni även får se en del samarbeten som jag hoppas ni ska ha förståelse för. För visst är det märkligt att det är som så när det är ett samarbete är det alltid mindre likes och kommentarer. Frågan är vf det är så?


Nästa vecka är jag inbjuden att köra en riktigt rolig live där jag ska visa er några produkter som jag gillar. Kul, ser så framemot det. Vill göra lite mer av sånt, live med er.


Ska även träffa den nya agenturen och Viktor min agent. Så orimligt taggad på detta. Det är ju några år sedan jag hade Kima som agent. Innan hon började jobba med annat. Men nu med denna tillväxt av mitt konto går det inte att hålla i allt själv. Viktor är grym. Redan dragit in sjukt bra samarbeten som jag haft på min lista och velat jobba med. Glad minst sagt. Vi ska även diskutera youtube. Ja jösses jag ska ge mig ut och testa detta. Tänker att det inte kommer bli uppdateringar varje vecka utan jag vill nog jobba med färre. Visst kan hända att jag kommer hinna med mer men det återstår att se. Viktor har även löst en klippare till detta så jäkla grym. Förhoppningsvis hinner jag träffa Malin också och gå igenom upplägget. Jag och teknik går inte hand i hand direkt.


Hoppas ni kommer tycka det är kul och lära känna mig mer samt se hur vissa dagar kan se ut i mitt liv. Kanske får ni en glimt av min lilla familj mer än jag visat;) Följa jakten på den perfekta lgh jag ska renovera som ett extra litet hem och arbetsplats. Ja men så så mycket mer.


Blev avbruten mitt i bloggen. Mat med familjen och lyssna på Majas drömmar om framtid. Hon vill bli advokat. Mamma och pappa peppar så länge hon är lycklig och nöjd så är vi nöjda. Hon är 14år men har sånna fantastiska värderingar och vi är så stolta.

Imorgon ska jag köpa mig min första vlogg kamera. Min Olympus får agera för foto endast. Behöver en mindre smidigare för youtube så då blir det Canon g7x II så får jag väl be systers man om att fixa inställningar till mig. Verkligen så kass på detta.

Nu trevlig kväll behöver stänga ner nu.

Kramar J

Love by Jana

Gillar