Vi ska flytta till hus igen!

Ja precis som rubriken säger och som många frågat. Efter gårdagens inlägg!

Haha, vissa kommentarer. Ni känner mig så väl nu. Kul och läskigt på samma gång. Fast mest positivt tänker jag. Då känner ni mig ganska väl🏘säger ju ganska mkt!

Varför flytta från denna magiska bostad. Och när vi har sagt att vi har hittat hem? Och när vi har världens finaste utsikt. Maja vänner på gården? Vi city människor. Ja, iaf trodde vi väl det. Eller det är så!

Men så har vi en liten tjej som är lite mer hus än lgh. Som saknar hus. Som vill ha hund och kanin. Som vill flytta närmare klass kompisar.

Ja, så vi kommer inte flytta långt. Vi kommer flytta närmare skolan och vi kommer bo i hus.

När, och om vi har hittat något.

Nej, vi har inte hittat något som känns rätt. Som är vi och som är rätt område. Då det som sagt ska stämma överens med huset( gärna sekelskifte som vi kan renovera)
Ska ha relativt stor tomt som vi kan bygga pool på, växt hus till kärleken som älskar laga mat. Nära stan, kompisar och skola.

Ja men ni ser det är som sagt lite krav. Vi vill ha känslan vi hade när vi klev in i vår lgh. Vi lämnar den inte för något sämre. Det skall ta den tid det tar men efter mycket om och men så förstår vi vad Maja menar. Vi saknar också vårt hus men inte området vi bodde i.

Vi vill ha större, det är vissa utrymmen vi saknar och känner att vi vill ha. Och nu när hon är så stor och ändå känner att hon vill bo i hus igen så känns det fel att inte lyssna. Vi har en tjej. Som också älskar vår lgh och vill inte flytta pga något annat utan för att vi vill helt enkelt vill fylla i vissa pussel bitar.

Det känns skönt att beslutet är taget. Det känns rätt i magen för alla. Och det är skönt att inte vi behöver stressa fram ett hus utan vänta in de perfekta.

Så ja, vi ska flytta om vi pratar om månader eller år får helt enkelt tiden visa. Om jag ser framemot ett renoverings objekt?! Jaaaaaaa!

Förstår ni ett sekelskiftes hus. Jag har redan massa idéer!! De kan komma att förändras men alltid bra med tidiga idéer.

Jag uppdaterar. Vad sägs om att hänga med i sökandet på de perfekta objektet?

Pöss💋

Love by Jana
  • Nära Kungsängen, Uppsala

Gillar