Vi kunde inte göra mer

Heeeej mina vänner!!

Äntligen kan vi slappna av här hemma. Det har varit minst sagt tufft ska ni veta. Att ta ett beslut som gör att hela hjärtat brister. Att känna sig näst intill misslyckad är inte roligt. Men vi har gjort allt och vi är inte mer än människor.

Vi har länge kämpat med våra små troll. Ja våra vovvar. Men att ha två st hanhundar i samma ålder är tydligen ett stort lotteri. Dom är helt olika och vi hade väldigt länge svårt att acceptera det. Vi trixade och fixade så att allt ska funka men när det påverka hela familjen negativt och inte mist våra små killar blev det ett beslut vi var tvungna att ta.

I samråd med hund psykolog och våra dagmatte som också är väldigt van med hundar har Douglas fått nytt hem. Ett fantastiskt hem. Där han får det han trivs bäst med. Att vara ensam hund. Han ville inte leka som Morris ville. Han ville bara nosa omkring i skogen medans Morris ville trigga igång honom. Dom stressade varandra som Hund psykolog sa och det är inte bra. Det är inte rätt mot någon.

Det gjorde så enormt ont att ta ett beslut och att ta ett beslut om vem det skulle bli var ännu svårare. Vi visste bara att vi skulle sluta vara egoistiska och göra det. Hitta rätt så vi utgick ifrån rätt familj istället för hund.

Så Douglas bor hos två helt underbar ny blivna Pensionärer som haft hund hela sitt liv. Nu saknade dem hund igen och på något visa var det meningen att just dom skulle ha våran kille. Dom bor nämligen på gatan min man bodde när han var liten. Dom älskar att promenaderna i skogen, plocka svamp och bär och bara njuta av livet precis som Douglas gör. Dom blev kära i honom och han i Dom. Ni vet när man kan gråta ihop och bara känna sån trygghet att lämna honom just hos dem. Vi blir konstant uppdaterade om hur bra det går. Han får så mycket kärlek och älskar att bo där.

Vi var och fikade äppelkaka och Maja/vi är välkomna när vi vill för att mysa med honom. Det känns bra. Det känns nu rätt i hela hjärtat och kropp.

Morris trivs så himla bra. Han är så harmonisk och helt underbar. Imorgon ska vi börja löpträna jag och Morris.

Nu har vi nog gått igenom alla tuffa utmaningar man kan tänka sig. Nu är vi redo för ett nytt spännande år. Ett år med roligare beslut, ett år där vi vill njuta och inte längre stressa. Älskar de lugn som börjar infinna sig i våra liv. Stolt att vi kämpar och inte ger upp lätt. Att det är Ok att ibland ge upp är också viktigt.

Höstlov ska bestå av massa mys med mina alla hjärtan. Träning, träffa familj och vänner äta gott och njuta av att lugnet har lagt sig över oss.

Våran glada kille❤️

Love by Jana

Gillar