Varför ser dem inte?

Hej bloggen. Oj vad du har hamnat efter.
Hoppas ni må bra sötisar. Jag vaknade som vanligt lite för tidigt en lördag morgon. Men jag älskar det så jag kliver mer än gärna upp.
Känner mig pigg idag. Det har varit två veckor som gått i ett. Nu vila, hämta kraft & njuta också av allt.
Det man måste tillåta sig själv att göra. Ta en paus, blir ledsen och arg över människor som utnyttjar andras talanger på fel sätt. Fattar inte att han är borta.
Såg dokumentären från påskas om hans liv. Tim ville inte detta, han orkade inte men hans Agent & andra runt honom var för ”pengar kåta”
usch och blä så vidrigt.
Hoppas verkligen detta tar ett slut. Alldeles för många unga talanger lämnar oss. Så mycket stress och press. Det får räcka nu!!

Idag ska vi träffa min älskade familj❤️Det är dop för mosters lilla prins på agendan. Och på kvällen middag & fest. Bara 160 gäster. Inte liten dop middag alltså;)
Saknar ihjäl mig efter dem, det ska bli så mysigt.

På måndag morgon är det dags att sätta sig på flyget mot Cypern för 1v träning, sol, bad & massa kärlek. Något vi gärna trycker in i agendan. Detta är våran vecka. Maja stannar hos farmor och mår gott. Viktigt anser jag att man tar sin egen tid.

Igår hade vi en magisk dag i solen. Glass och shopping för Maja. Avslutades med grillning. Mys deluxe.

Längtar efter att få se bilderna från fotograferingen med Daily Elagence som var i torsdags. Jäklar vilken grym fotograf!
Och vilken fantastisk dag vi hade! Champagne till lunch får man inte på vilket jobb som helst. Nu har dem satt ribban högt;)

Nu ska jag ta och fånga den här dagen. Tänker även börja med packningen så slipper det bli stress imorgon.
Under tiden vi är borta ska mina duktiga killar måla om kök/hall och kanske även Majas rum. Får se om hon godkänner det. Vill bygga en plats byggd hylla där både skrivbord och garderober samt hyllor sitter ihop i hennes rum. Målas in i samma kulör.
Så en diskussion med Maja idag om idén;)
Ha en toppen helg finisar.
KramJ ❤️

Love by Jana
  • Nära Kungsängen, Uppsala

Gillar

Kommentarer

ayyah
ayyah,
Vilket fint inlägg! Och håller med om de unga talangerna
nouw.com/ayyah
Matildaberlin
Matildaberlin,
Instämmer verkligen så! <3
nouw.com/matildaberlin
Interiorby_maria
Interiorby_maria,
håller med, så himla ledsamt 😢 stackars människa usch va sånt här gör ont i mig kommer faktiskt lite tårar ❤️ ha en fin dag kära du 🙏🏼☀️
nouw.com/interiorby_maria