Valnöt & Sten

Det var inte igår.

Hej bloggisar. Väntar just på en vintage leverans av möbler, lampor mm. Syster & fästman kommer på middag och så ska vi testa flytta på de super tunga marmor bordet ovan😅

Som vanligt ändrar jag mig Och flyttar omkring, känner och testar. Men det är en del i att vara inredare. Ja, att hitta nya sätt. Bättre för ögat.

Nu ska bordet placeras i mitten av de stora rummet. Med kakelugnen som blickfång. Har andra bättre planer för utrymmet där bordet står idag. Vill bla ha en dagbädd. En mått beställd spegel. Dagbädden bör vara stor och bred så jag får väl se hur jag löser det. Har ej sätt någonstans det jag tänker mig. Denna vecka får vi en låne soffa tills våran jätte soffa kommer. Äntligen börjar vi komma iordning i vardagsrummet.

Hur jäkla snyggt är detta skåp i valnöt med massa förvaring. Kommer visa er hela hur det blev när jag tar fler bilder. Går nästan hela vägen under alla fönster på denna vägg. 7meter långt. Imorgon skall vi mäta för en stenskiva som skall pryda hela Byrån.

Jag köpte 30st små skåp som sattes ihop så det blev så långt. Hur fint. Och inte alls så dyrt. Finns här letade som ett tok efter dessa. Satt en hel kväll och googlade. Ville ha raka linjer, mkt utrymme och samtidigt valnöt. Ja, men den som inte ger sig. Så blev det. Halv färdigt Och jag älskar det❤️

Love by Jana
  • Nära Unnamed Road, Uppsala

Gillar