Vad som händer i veckan

Hej på er,


Eller ska man säga gokväll. Har haft så jäkla mycket att hålla under veckan så bloggen har tyvärr prioriterats bort. Det är rena rama ketchup effekten. Alla uppdrag kom samtidigt. Inte bara det, mycket planering och jobb kring våran Egan lgh också. Jag håller i allt så det blir lite mycket även fast jag känner att jag har bra koll.


Blev så himla glad ikväll när beskedet kom och vi fick godkänt att ta bort en vägg så vi kan öppna upp mot matsal. Bästa föreningen. Skickade in papper onsdag får svar idag. Vem är ens så snabb? Nu går det undan.

Imorgon har jag en dag hemma. Massa planering och några samarbeten skall fotas och skrivas ihop också. Skickas in för ett godkännande. Så klart förbi lgh och stämma av. Äta gott och dricka gott, imorgon firar jag och kärleken 15år ihop. Corona så vi håller oss hemma och firar med våra älsklingar. Tänk 15år och det har nog aldrig känts så rätt. Så mycket vi har gått igenom och vuxit som par. Älskar min bästa människa!!

Tisdag två kundmöten i Sthlm. En inredning och en totalrenovera. Åka förbi Våran lgh om jag hinner annars stämma av per tel.

Onsdag Samarbeten ska upp. Ekebybruk och gå igenom våran lgh att allt ligger i fas.

Torsdag Kund i Sthlm tillsammans med Ekebybruk. En renovering, ritning av kök och planering av om ombyggnation. Har med mig arkitekter också då hela nedervåningen ska ritas om och renoveras. Ska bli skoj att visa er detta projekt.

Förbi lgh och förhoppningsvis har all rivning blivit klar samt även rensat då vi ansökt om en sugbil som ska ta alla massor.

Fredag, möte i Enköping ang ett nytt bolag jag kanske går med i och startar upp. Vi tänkte att vi möts halvvägs då vi är tre så det blev Enköping;) Förbi lgh så klart och en tidigt helg med massa mys.

Helgen skall vi bjuda hem min svärmor och bonus svärfar. Sitta ute och grilla. Självklart på 2m avstånd just därför vi har väntat på fint väder.

Nej nu blir det natti. Kram J

Love by Jana

Gillar