Vad ni tycker om

InnehÄller affiliate-lÀnkar

Byxor 👖/ Twist & Tango Blus 👚/ drylake

Godmorgon min vĂ€n. Fredag & allt. IkvĂ€ll har vi svĂ€gerskan och hennes Peter pĂ„ middag. Det ska bli plankstek sĂ„ min alldeles egna ”hobby kock” han Ă€r den grymmaste bĂ€sta jag vet!

VÄra tvÄ troll ska ivÀg med sin dagmatte pÄ övernattning. Imorgon lÀmnar hon dem hos svÀgerskan dÄ vi Äker ivÀg för egen tid. Jag och min kÀrlek. Maja ska vara hos moster.

Vi har verkligen lagt allt sÄnt Ät sidan senaste Äret och vi gillar det inte. Vi som alltid har varit duktiga pÄ att ta vÄran egen tid. Men helt Àrligt sÄ har detta Är gÄtt sÄ fort att jag knappt förstÄr vart tiden tog vÀgen. LÀskigt och skönt pÄ samma gÄng för det har varit extremt utmanade samtidig ocksÄ sÄ lÀrorikt. Man sÀger att olyckan sÀllan kommer ensam och sÄ kan jag nog summer 2019. Nej, inte vÄrt bÀsta Är men det har vÀnt och jag ser sÄ framemot att lÀgga all onödig energi bakom mig och ta tillbaka de liv vi Àlskar att leva. Med fokus. MÄl och njutning pÄ vÀgen.

I samma veva som vi köper vÄrt dröm hem som tyvÀrr nÄgon förstörde en aning (men den glÀdjen skall han inte fÄ) Vi Àlskar vÄrt hem. Vi har skapat och kÀmpat för. Jag har varit delaktig i varje litet moment. Nu ska detta hem avnjutas, firas och Àlskas precis som vÄran dröm var.

Vi körde pÄ med vovvar ocksÄ, den tuffaste perioden (valp tiden) Àr förbi. Det sÀgs att det ska vara tuff. Redan glömt eller förtrÀngt. Men det Àr nu i efter hand rÀtt skönt att vi gjorde alla jobbiga saker pÄ en gg nu Àr det finliret kvar. Iaf med tvÄ st mkt bestÀmda hanhundar. I vissa situationer blir vi tokiga pÄ dem. Dom triggar varandra, helt ensamma gör dem inget bus tillsammans Jaa!!

SÀg att nÄgon bara kör upp/gÄr pÄ vÄran uppfart dÄ börjar dem skÀlla. Kommer och hÀlsar pÄ, dÄ ska det skÀllas ut först. Douglas lÄter som han grÄter för han blir sÄ glad, och Morris ska helst hoppa och hÀlsa. Det Àr mindre trevligt beteende hos vÄra smÄ. MÄste bort nu!!

Vi har ju ocksÄ haft tur att vi bor nÀra skog/Äkrar mm och kunnat slÀppa dem sÄ de kan busa av sig. Lyx! Mindre lyx om det kommer nÄgon för dÄ blir dem galna. De gör ingenting men skÀller och eftersom dom Àr tvÄ fÄr man ju inte stopp pÄ dem.

SĂ„ nu bestĂ€mde vi oss för att ta in proffs pĂ„ detta. En hundpsykolog. För sĂ„hĂ€r vill vi inte ha vĂ„ra killar eftersom dom annars Ă€r vĂ€rldens finaste gosigaste Ă€lsklingar. Vi vill inte att nĂ„gon ska tycka det Ă€r jobbigt att hĂ€lsa pĂ„ eller ha dessa stress pĂ„slag  nĂ€r man Ă€r ute.

SÄ nÀsta vecka kommer hon och jag lovar dela med mig av processen den Àr viktig för oss och jag tro mÄnga kan ha/har haft samma problem. Vi behöver inte hundar som skÀller vi har larm som kan varna oss.

Men det positiva Àr att de Àr lugna i hemmet nu. I början var dem ju överallt. Skönt att slippa stressade hundar som springer omkring och jagar varandra.


Jag har fÄtt lite ordning pÄ mina tankar och idéer om hur jag ska lÀgga upp mina sociala medier sÄ jag hoppas ni ska gilla det.

HÀr inne blir det vÀldigt mycket om livet/hundar/resor/mat/mode/ pepp för det Àlskar jag, och sÄ klart inredning. LÀttare med alla lÀnkar dessutom.

Instagram flödet blir det ocksÄ blandat men 70% Àr inredning dÄ jag mÀrker att ni gillar det sÄ mkt. Pepp mm. Mina stories gillar ni nÀr jag visar livsstil och dÄ fÄr det bli sÄ, min vardag i video format lite som en Vlogg.

Idag har jag trÀningsverk och jag Àlskar det;) haha Àntligen tillbaka!!

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229