Utemöbler

Morgon vänner.

Här sitter jag med tända ljus och planering av utemöbler. Rätt mysig start på en lördag. Kaffer väntar och fåglarna kvittrar. Igår satt vi här ute. Tog ett glas vin. Pratade om hur F tänker sig trädgården och jag tycker det låter alldeles ljuvligt. Längtar och tror vi kommer spendera mycket tid ute, vi är helt andra människor med hus igen.

Tidigare var vi inte alls intresserade av att pyssla i trädgården. Det skulle vara en grön gräsmatta och massa olika buskar och lättskötta träd. Vi lämnade bort allt trädgårdsarbete för att vi var okunniga och fokuserade mest på jobb bygga bolag och jo, oxå bjuda hem folk alldeles för mycket folk och för ofta. När jag tänker tillbaka så vill jag aldrig vara där igen. Livet handlar inte om att fylla huset med människor varje helg. Utan att njuta av att få vara själv ibland också. Att välja varsamt för vänner ska ge och ta.

har alltid varit medveten om att bygga något tar tid. Väldigt långt tid. Vi har hört att vi jobbar för mycket, att vi behöver varva ner och sluta ”jaga” hela tiden. I ruset av ” framgång ” i sitt företagande ser man bara mer. Man vill mer och komma längre. ALLTID tänker man på nästa drag.

Nu, nu ser livet ut på ett helt annat sätt. Vi jagar inte längre. Vi njuter och är nöjda. Vi har alltid planer och mål. Vi är inga som gillar dagar som ser ut på ett visst sätt. Vi gillar att styra dem själva. Men vi jagar inte, vi jagar ingen. Idag får dom jaga oss. Vi väljer att säga Ja eller Nej tack! Det gäller både jobb & de privata livet. Idag kommer vårt liv före allt annat. Maja har alltid varit Prio trots åren av mycket arbete. Hon har aldrig känt att mamma och pappa inte finns. Inte då och inte nu! Men att vara närvarande för sig själv också är minst lika viktigt.

Trodde aldrig det skulle gå så fort att bygga upp detta hem. Att äntligen få kalla det för riktigt hem. Visst finns det hål att fylla men nu är det inte att det skvar. Att det måst ske fort. Skön känsla.

Idag ska jag ta en skön löpning. F skall tvätta altanen så vi kan börja behandla den och få klart uppe iaf. Har kollat på lite utemöbler men vill nog ha ett vintage bord. Får se vad vi skakar fram.

Jag har hittat dom snyggaste utemöblerna. Hjälp, vill ha hela denna serie!! Kolla bara in denna bädd här som du också kan bygga på en soffa. Men jag hade nog haft den som en solsäng;)


Har du plats med en soffa här så är ju denna definitivt drömsoffa ute och så klart går den att ha även inne.

Eller kanske en enklare variant. Här

Om jag går till mig själv och hur jag tänker mig våran stora altan så vill jag ha ett stort vintage bord. Helst i marmor. Stolar har jag framför mig när jag vet hur bordet kommer att se ut.

Och då altanen är väldigt stor så vill jag ha en liten sittdel också. Där tänker jag mig två av dessa fåtöljer och ett litet bord mellan här kanske ett litet parasoll ovan denna grupp här

Och så klart en hel del blommor även på altanen. Stora krukor med färgglada blommor.

Ni kommer få följa min inredning ute så klart. Jag har en hel del att inreda Och fixa med. Detta är bara en liten liten del. Altanen.

Nu ska jag fixa lite frukost till mig själv då mina hjärtan sover gott. Sen blir det lyx med frukost nr två.

Detta var i höstas när vi flyttade in. Jäklar vilken resa!!

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

emsjoberg
emsjoberg,
Men så fint ni har det! 😍
nouw.com/emsjoberg