Uppdatering

Hej på er godingar

Just sett klart på en film med hjärtat mitt. Idag var jag och Maja med mostrarna på MOS gallerian. Fredrik och Morris var hemma. När vi kom hem var brasan tänd och maten färdig. Maja shoppade massa fint. Vi åt och fikade. Så himla mysigt. Sen älskar jag att Maja är mode intresserad också.

Ser ni hur min nallebjörn tar min toffla och försöker smita. Hahaha

Han är så så mysigt. Alltså oj nu har vi verkligen vant oss med en vovve. Vilket lugn, vilken skillnad. Inga som bråkar och triggar varandra. Stolt över oss som kämpat så länge. Nu såhär i efterhand kunde vi verken gett oss eller dem ett bättre liv. Så himla viktigt att se till djurets bästa och inte vara egoistiska. Jag blir uppdaterad varje dag om Douglas och hur bra det går. Älsklingen hjärtat blir himla varmt och jublar av lycka. Alla som varit och hälsat på märker sån stor skillnad på Morris innan var han ofta på sin vakt nu är han bara super nöjd. Fina fina killen. Min spring kompis varje morgon älskar det❤️

Jag har firats i tre dagar. Himla mysigt det för en 36åring;) Fick ju min fina flos lampa ni vet snoopy. Gissa om jag blev lycklig. Och så massa annat fint. Älskar presenter.

Igår hade Maja en av sina bästisar över på övernattning. De åt lunch och fika på stan sen hämtade F dem. De fick beställa pizza till middag och vi skulle ut och äta. Så himla mysigt när hon är så stor och vi kan göra sånt.

Vi var och åt på Jay Fu’s så himla länge sen det är fantastisk mat där. Åt jämt förut vet ej hur vi kan ha glömt bort den pärlan. Någon som alltid håller kvaliteten.

Pratade om massa spännande saker vi har nu så så tacksamma för allt. Blir helt pirrig i kroppen av tanken. Vi har lärt oss massor under detta år. Oj som man har vuxit och ser på saker på nytt sätt. Oftast sker saker samtidigt och det gäller att hantera dem korrekt. Motgångar möter alla människor på ett eller annat sätt. Vissa väljer att visa upp den sidan andra vill bara visa den perfekta fasaden. Ingen har den, ibland flyter livet på och ibland gäller det att hålla huvudet över vattenytan för att sedan simma ut. Jag gillar att visa alla sidor av livet för den som säger ngt annat än att de utmanas ljuger för dig. Så känn dig aldrig ensam min vän. Alla har vi något. Jämför dig inte med andra utan skapa de fina liv du vill ha.Efter middagen åkte vi hem till syster och hennes man som fyllde år. Tog kaffe och tårta innan vi åkte hem.

En annan sak som är otroligt härlig och befriande just nu är vårt hem. Det som legat som en jobbig ångest över än är helt borta och jag älskar det. Älskar att komma hem. Att pyssla. Att skapa de fina minnen vi vill ha och alltid skapar. Att se våran sessa lycklig och min älskling nöjd och kan lägga fokus på framtid istället för det som varit.

Livet kära ni. Det som kallas livet❤️


Lovar att vara mer aktiv här nu. En välbehövlig paus behövdes från allt.

Love by Jana

Gillar

Kommentarer