Tvivel

​Hej vänner 

Hoppas ni har haft en skön dag. Jag har haft en hel del tid över idag att tänka och fundera. Jag älskar att klura på livet. På vad som gör mig lycklig och vad som gör mig mindre glad vill jag gärna ändra på. 

Då hamnar vi på mitt jobb med sociala medier. Ja, faktiskt så är detta en del av allt jag sysslar med. Därför kan jag ibland undra om det verkligen är något jag orkar göra mer. Ni förstår när en person jobbar och många människor tycker den personen är bra men slutar berätta det så kanske jobbet svalnar av lite. Jag menar ni är över 42K som följer mig på Instagram. Som går in och ser på mina inlägg men låter bli att visa det. För mig går inte detta ihop. För om det skulle vara så att ni inte gillade det jag gör så hade ni väl inte gått in och tittat eller har jag fel?? 

Jag förstår att folk jobbar, har annat för sig mm men det hade jag förstått bättre om jag såg mindre folk kom in på inläggen då hade jag inte reagerat som jag gör. För visst allt handlar inte om likes eller kommentarer men för OSS som jobbar med detta gör det ju faktiskt det. Tänkt dig att ha ett jobb du ALDRIG loggar ut från, du skall hela tiden leverera. Ibland skall du ta skit på det också. Man blir matt, det händer. 

Jag vill inget annat än få glöden tillbaka men måste erkänna att just nu är den väldigt låg. 

Jag vill också passa på och säga ett stort tack för allt fint stöd från de som vill visa sin uppskattning, det är ni som gör att man ändå kämpar vidare. 

Kram J 

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Jättefin jacka! 😊
nouw.com/evelinarou
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
amandatlindberg
amandatlindberg,