Tips: rabatt på soffor

Innehåller affiliate-länkar

Hej!!!

Inte alls varit något skapande i helgen. Tagit det väldigt lugnt. I fredags hade vi gäster. Igår var vi bortbjudna. Idag har det varit förmiddags mys hemma och sedan åkte vi för att möta upp svägerska och barnen. Ut i skogen med vovvarna. Sen bus i Hundhagen.

Morris är verkligen liten i sinnet ännu. Han vill busa exakt hela tiden vilket inte alla hundar vill. Douglas är ju van med honom och de kan tackla varandra men inte alla hundar som kan. Vet inte riktigt hur och OM man ska ta bort att han skäller på dem då. Alltså när de leker. Får prata om det med våran hundmatte. Hon är även med och tränar bla polishundar. Kan en del kan man säga och är vårt bästa och största stöd. Vi vill ju göra allt rätt liksom.

Nu är vi hemma super skönt att ta långa promenader och hundarna ligger helt avslagna nu. Fredrik står och lagar gryta till kvällen. Maja har gjort läxan blivit förhörd av mig och nu gosar vi i soffan. Jag fick ett gals vin. Blev sugen såhär en söndag em.

Hur som helst. Nu till lite tips. Om du är sugen på ny soffa så finns det en del rabatter där ute.

Denna super snygga Le Grand soffa är det bra pris på nu. Finns fler färger i och den är verkligen fantastiskt skön. Vi hade den i en lgh. Du kan byta överdraget vilket jag älskar. Min syster har köpt den nu and I Love it!!

Även andra soffor är på rabatt nu tom 23/9 upp till 40% Hoppas ni hittar ngt snyggt. Klick klick klick

Pöss nu ska vi se ett avsnitt av ny serie “Unbelievable” Hjälp även Maja har börjat se serier med oss. Mysigt och samtidigt läskigt för vi brukar alltid skydda henne från läskiga filmer och serier. Men bara att inse. Hon börjar bli stor.

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Birgitta
Birgitta,
Apropå soffor: hur är Nordicsoffan att sitta i? Är den skön? Är sugen på den - eller Mags soft hay. /Bwiikmedia.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg